Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-02-15 15:31:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 28 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ning 18 vargust. Kolmes liiklusõnnetuses sai vigastada kolm inimest. Tabati seitse alkoholijoobes juhti. Registreeriti 174 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. veebruaril teatati, et Mustamäel kada teel asuvas kontoris lõi tuttav mees 43-aastast meest ning põhjustas talle valu.

14. veebruaril teatati, et Kesklinnas Odra tänaval asuvas korteris tarbisid elukaaslased, 44-aastane mees ja 57-aastane naine, alkoholi, kui ühtäkki lõi naine meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Võidujooksu tänaval lõi tuttav mees 66-aastast meest ning põhjustas talle valu.

Vargus

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval seisnud sõiduautolt Mercedes varastati küljepeeglid. Esialgne kahju on 1300 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. veebruaril teatati, et Kernu vallas Kaasiku külas lõi 37-aastane naine 48-aastast naist ning põhjustas talle valu.

14. veebruaril teatati, et Keilas Allika tänaval asuvas korteris lõi 43-aastane mees elukaaslast, 30-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

14. veebruaril teatati, et Paldiskis asuvast suvilast varastati saunaahi. Esialgne kahju on 370 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vägivald võimuesindaja suhtes

14. veebruaril kella 20.40 ajal teatati politseile, et Tartus Soola tänava hotelli fuajees tülitas ning solvas kolmeliikmeline meeste seltskond hotelli töötajaid. Korrakaitsjate saabudes muutus seltskonnas viibinud 37-aastane joobes mees ametnike suhtes agressiivseks ning kinnipidamise käigus murdis politseiniku sõrmeluu. Kuriteos kahtlustatavana peeti kinni ning toimetati arestimajja korrakaitsjatele vastu hakanud joobes mees. Kainenema paigutati ka samas seltskonnas viibinud 34-aastane mees. Politseinikule anti TÜ Kliinikumis esmaabi.

Kehaline väärkohtlemine

11. veebruaril kella 23.30 paiku tungis tuttav 20-aastane mees Tartus Purde tänava majas kallale 34-aastasele mehele. Agressiivne joobes mees üritas rünnata ka sündmuskohale saabunud korrakaitsjaid, mistõttu kasutati tema kinnipidamisel teenistuskoera abi. Politsei toimetas agressiivse 20-aastase mehe ja temaga kaasa olnud 22-aastase mehe kainenema. Kannatanu pöördus esmaabiks TÜ Kliinikumi.

Asja rikkumine ja hävitamine

12. veebruaril avastati, et Rannu vallas Kaarlijärve küla kinnistul on lõhutud seisva sõiduauto BMW X5 kõik aknaklaasid. Kahju on 4343 eurot.

Vargus

13. veebruaril avastas 27-aastane mees Tartu bussijaamas Tallinn-Tartu liinibussist väljudes, et tema LG nutitelefon on kadunud. Kahju on 400 eurot.

Valgamaa

Ähvardamine

13. veebruari pealelõunal teatas 29-aastane naine, et Valgas Pikk tänava korteris ähvardas 44-aastane tuttav mees teda vägivallaga.

Juhtumid piiril

9. veebruaril pealelõunal tabasid piirivalvurid Võrumaal Meremäe vallas Tiklasõ külas patrulltegevuse käigus ebaseaduslikult ajutist kontrolljoont ületanud 8 vietnamlast. Turvakontrolli järel vaatasid meedikud üle välismaalaste tervisliku seisundi. Tartu halduskohtu otsusel paigutati kaheksa isikut 10. veebruaril kinnipidamiskeskusesse. Ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületamise osas alustas politsei kriminaalmenetlust.

14. veebruaril kella 12.20 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine Vene numbrimärkidega sõiduautol Volkswagen Passat, millel piirivalvurid tuvastasid mitmeid tehnilisi rikkeid. Ohtlike vigadega sõiduk koos juhiga suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

14. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval tungiti kallale 86-aastasele naisele ning rööviti ta käekott, milles olid dokumendid, käekell ja sularaha. Kahju on 160 eurot.

Juhtum piiril

14. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1940. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isikul puudus kehtiv viisa riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Otsingu- ja päästejuhtum
14. veebruaril kella 18 ajal anti häirekeskusele teada, et Lääne-Nigula vallas Saunja lahes on läbi jää vajunud väikebuss Chrisler. Päästjad tõid kaldale 28- ja 27-aastase mehe, kes meedikute abi ei vajanud. Politsei tuletab inimestele meelde, et sõidukitega jääl liiklemiseks tuleks eelistada ametlikke jääteid.

Pärnumaa

Vargus
14. veebruaril kella 19 ja 23 vahel tungiti Pärnus Papli tänaval majja, kust varastati sülearvutid Dell ja Samsung ning muid esemeid.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
14. veebruaril kella 20 ajal tekitati Kohila vallas majas omavahelise tüli käigus valu 51-aastasele naisele. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.02.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.