Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 7. nädala eelinfo (2017-02-13 00:05:29)


Kolmapäev, 15. veebruar

· Algusega kell 13 toimub Muhumaal, Liival Keskkonnaameti "Elu alvaritele" projekti kiskjakahjude ennetamise teabepäev lambapidajatele. Kiskjakahjude ennetamise võimalustest lambakasvatuspiirkonnas räägivad Keskkonnaameti eksperdid Annely Esko, Tõnu Talvi ja Aimar Rakko.

· Algusega kell 14 toimub Järva Maavalitsuse IV korruse saalis (Rüütli 25, Paide) Järvamaa keskkonnateadlikkuse lihtsustatud programmi taotlejatele taotlusvooru infotund.

· Algusega kell 18 toimub Otepää looduskeskuses (Kolga tee 28, Otepää) Keskkonnaameti looduse ja loovuse töötuba, kus Eve Mahhovi näpunäidete abil valmistatakse paberijääkidest ja vanapaberist väikeseid raamatuid.

Neljapäev, 16. veebruar

· Algusega kell 14 toimub Keskkonnaameti Jõgeva kontori (Aia 2, Jõgeva) nõupidamiste ruumis Jõgevamaa keskkonnateadlikkuse lihtsustatud programmi taotlejatele taotlusvooru infotund.

· Algusega kell 18 on Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias külas Ain Raal ning gripihooaja haripunktis on arutlusel nii ravimtaimede kui sünteetiliste ravimite plusside ja miinuste üle ning püüame selgust saada, millised taimed on ravimisel seni olnud alahinnatud. Kas ravimtaimede kasutamine on teaduspõhine tegevus? Millised on meie populaarsemad ravimtaimed ja kuidas neid kasutada?

Reede, 17. veebruar

· Algusega kell 15 ootab Loodusmuuseum kõiki loodushuvilisi taas uudishimulike klubisse, kus sel korral vaatame, keda ja miks kutsutakse looduses märkama 2017. aastal. Räägitakse nii aasta linnust, loomast, liblikast, puust, mullast, orhideest kui seenest.

· Reedel ja laupäeval kutsub Matsalu rahvuspark Lihula mõisa keraamika töötuppa "Keraamiline meene ja looduskasutus", kus õpitakse erinevaid töövõtteid ja tehnikaid.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.