Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-02-10 14:14:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 30 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (kolm eluruumidest ja kaks sõidukitest). Ühes liiklusõnnetuses sai vigastada kaks inimest. Tabati kümme alkoholijoobes juhti. Registreeriti 302 väärtegu.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Viisaeeskirja rikkumisi oli kaks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. veebruaril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris 44-aastane mees ähvardas ja lõi 26-aastast meest ning põhjustas talle valu.

9. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval asuvas korteris lõi 47-aastane mees oma elukaaslast, 37-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. veebruaril kella 11.30 paiku tungis 33-aastane mees tüli käigus kallale 32-aastasele elukaaslasele. Meedikud naisel vigastusi ei tuvastanud. Mees jõudis enne korrakaitsjate saabumist lahkuda.

Juhtumid piiril

9. veebruaril kella 11.50 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine 32-aastasel Venemaa kodanikul, kelle dokumentide kontrollimisel tuvastati, et mehel puudub seaduslik alus riiki sisenemiseks. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

9. veebruaril kella 16.35 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis riiki sisenemine 60-aastasel mehel ja 62-aastasel naisel, kelle dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et isikute viisad on kehtetud. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Tööõnnetus

9. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetluse KarS § 197 lg.1 tunnustel (töötervishoiu- või tööohutusnõuete eiramine, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud raske tervisekahjustus), selle kohta, et 8. veebruaril juhtus Tapal Loode tänaval ehitusobjektil tööõnnetus, kus kahveltõstukilt maha kukkunud suuremõõtmeline metalldetail tabas töötajat, kes sai raskeid kehavigastusi. Kannatanu toimetati haiglasse.

Vargus

9. veebruaril teatati, et Väike-Maarjas Võidu tänaval varastati sõiduauto Daewoo. Sõiduk oli lukustamata, võti süütelukus ning autos oli ka sõiduki registreerimistunnistus. Kahju on 400 eurot. Politsei tuletab meelde, et autost väljudes tuleb uksed kindlasti lukustada.

Ida-Virumaa

Juhtum piiril

9. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1984. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kolm päeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
9. veebruaril teatati politseile, et nädalavahetusel lõi 43-aastane naine Pärnus Ringi tänava meelelahutusasutuses tuttavat 41-aastast meest klaasiga ja põhjustas sellega mehele tervisekahjustuse.Meedikud osutasid mehele kohapeal esmaabi.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.02.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.