Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-02-08 15:55:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas avaliku korra raske rikkumine, 31 varavastast kuritegu, sealhulgas kaks röövi, 18 vargust (kolm eluruumidest ja neli sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Tabati seitse alkoholijoobes juhti. Registreeriti 262 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja üks inimene. Registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused

7. veebruaril teatati, et Vana-Posti tänava ööklubist varastati avaldajalt nutitelefon. Esialgne kahju on 1100 eurot.

7. veebruaril teatati, et Viimsis Heki teel murti pargitud sõiduautosse sisse ja varastati isiklikke asju, kingi, riideid ning sularaha. Esialgne kahju on 300 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. veebruaril teatati, et Saue vallas Vatsla külas löödi peretüli käigus 37-aastast naist. Kannatanu läks tervisekontrolliks haiglasse. Võimalik vägivallatseja on politseile teada.

Vargus

7. veebruaril teatati, et Maardu linnas Kallasmaa korterist sülearvuti väärtusega 630 eurot. Avaldaja kahtlustab varguses pereliiget.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. veebruari õhtul kella 19 paiku tungis alkoholi tarvitanud 63-aastane mees Veriora vallas Leevi küla talus kallale alkoholi tarvitanud 53-aastasele elukaaslasele. Meedikud andsid kannatanule esmaabi ning ta jäeti kodusele ravile. Politsei viis joobes agressiivse mehe kainenema.

Tartumaa

Vargused

5. veebruaril varastati Võnnu alevikus Tartu tänava ehitusjärgus olevast korterist erinevaid elektritööriistu. Kahju on 500 eurot.

5. veebruaril murti Tartus Vaksali tänaval sisse kauplusesse, kust varastati kaks kaamerat. Kahju on 6421 eurot.

2. veebruaril teatati politseile, et Rannus Muretu teel murti sisse eramusse, kus kõik segamini paisati. Kahju on selgitamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

7. veebruaril pidas turvatöötaja Tartus Anne tänava kaupluses kinni 57-aastase mehe, kes püüdis kauplusest kandekotti peidetud kommide eest tasumata lahkuda. Kinnipidamisel osutas mees turvatöötajale vastupanu ning mõlemad said seetõttu kergemalt vigastada. Nii turvatöötaja kui ka 57-aastane mees viidi esmaabiks TÜ Kliinikumi. Peale esmaabi toimetasid politseinikud mehe aga arestimajja.

Viljandimaa

Vargused

7. veebruaril õhtul pidas turvatöötaja Viljandis Tallinna tänava kaupluses kinni 43-aastase mehe, kes varastas kauplusest kaks paari prille. Politsei toimetas mehe asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Vargusega tekitatud kahju on 478 eurot.

Ööl vastu 6. veebruari varastati Kõpu vallas Seruküla kinnistu laoplatsilt kasepaberi puitu ligikaudu 30 tihumeetrit. Kahju on 1000 eurot.

Juhtum piiril

7. veebruaril kella 17.30 paiku peatasid piirivalvurid Võru maakonnas Määsi-Kiviora teel kontrolliks sõiduauto Volkswagen Transporteri, mida juhtis 22-aastane mees. Kontrollimisel ilmnes, et mehe sõiduvahendil on läbimata tehnoülevaatus. Juhile määrati rahatrahv ning ta suunati esimesse tehnoülevaatuspunkti.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimised

7. veebruaril teatati, et Narvas Kerese tänaval tungiti kallale 28-aastasele naisele. Tundmatu mees haaras naise käekoti ning põgenes. Kahju on 80 eurot.

7. veebruaril teatati, et Kohtla-Järvel Uuel tänaval haarati 78-aastaselt naiselt käekott, milles olid dokumendid, sularaha ja muud esemed. Kahju on 70 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

7. veebruaril teatati, et Narvas Spordi tänaval asuvas korteris lõi 21-aastast naist tema 25-aastane elukaaslane.

7. veebruaril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvas korteris lõi 49-aastast meest tema tuttav.

Omavoliline sissetung

7. veebruaril teatati, Kohtla-Järvel tungisid 32-aastane ja 36-aastane mees sisse Uuel tänaval asuvasse korterisse. Politsei pidas mehed kahtlustatavatena kinni.

Juhtumid piiril

7. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1992. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kolm päeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks. Isik lahkus Vene Föderatsiooni.

7. veebruaril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1973. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Samuti andis isik ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärgi kohta. Isiku viisa tunnistati kehtetuks, piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
5. veebruaril kella 2 ajal löödi Vigala vallas hoovis 27-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.02.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.