Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 6. nädala eelinfo (2017-02-06 00:40:46)

Esmaspäev, 6. veebruar

· kell 14 kohtub maaeluminister Tarmo Tamm Türgi suursaadiku Hayriye Kumaşcıoğluga.

· kell 13 osaleb toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadusnõukogu istungil.

· teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist Helena Pärenson osaleb 6. - 8. veebruarini Roomas toimuval teadusvõrgustiku ERA-Net Cofund SUSFood kohtumisel.



Teisipäev, 7. veebruar

· kell 16 kohtub minister Tarmo Tamm Maaeluministeeriumis Austria põllumajanduse, metsanduse, keskkonna ja veemajanduse minister Andrä Rupprechteri ja Bulgaaria põllumajandusminister Hristo Bozukoviga. Kohtumisel on kõne all Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise ja eesistumistrio ühised prioriteedid. Lisainfo: Karolin Lillemäe, tel. 6256 254

· Eesti Maaülikoolis (Tartu, Kreutzwaldi 1a) toimub Maaeluministeeriumi ja teaduse tippkeskus EcolChange "Globaalmuutuste ökoloogia looduslikes ja põllumajanduskooslustes" ühisseminar.



Neljapäev, 9. veebruar

· maaeluminister Tarmo Tamm osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.



Reede, 10. veebruar

· maaeluminister Tarmo Tamm on visiidil Pärnumaal, kus kohtub traalpüüdjate, Eesti Kalaliidu liikmete ja rannakaluritega, külastab Eesti Kalapüügiühistu Audrus asuvat töötlemiskompleksi, AS Japs Kalatööstust ja Kalanduse teabekeskust. Ministrit saadavad kalanduse ja välissuhete asekantsler Olavi Petron, kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ja ministri nõunik Eveli Post.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.