Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 6. nädala eelinfo (2017-02-06 00:40:08)

Esmaspäev, 6. veebruar

· Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Moldova suursaadikuga Eestis, proua Inga Ionesiiga.

· Esmaspäevast kuni 3. märtsini saab esitada nutikaid ideid KIKi tudengite ressursisäästukonkursile Negavatt. Oodatud on ideed, mis aitavad kõrgkoolis või selle linnakus energiat ja keskkonda säästa. Neist parimad tehakse kuni 10 000 euro eest teoks.

Teisipäev, 7. veebruar

· Teisipäeval ja kolmapäeval kohtub keskkonnaminister Marko Pomerants Bulgaaria ja Austria keskkonnaministritega, et arutada trio eesistumisega seonduvaid prioriteete ning koostöökohti.

· Keskkonnaministeeriumi välisõhu osakonna juhataja Heidi Koger, KIKi programmispetsialist Kaja Riiberg ja Ida-Virumaa projektispetsialist Bruno Uustal osalevad Narvas Eesti Energia õlitehases toimuval välisõhu seirejaama avamisüritusel. Seirejaama eesmärk on täiendada Eesti seirejaamade võrgustikku ja võimaldada teha selgemaid järeldusi Ida-Virumaa tööstuspiirkonna välisõhu kvaliteedi kohta. Jaam sai püstitatud Eesti Energia ja Keskkonnainvesteeringute Keskuse koostöö tulemusena.

Kolmapäev, 8. veebruar

· Algusega kell 11 toimub Kohtla-Järve linnavalitsuse saalis (Keskallee 19) uuringu "Välisõhu kvaliteedi, lõhnahäiringu ning saasteainete heitkoguste hindamine Kohtla-Järve linnas Järve linnaosa piirkonnas" tulemuste tutvustamine. Uuringu läbiviija Eesti Keskkonnauuringute Keskus tutvustab mõõtmiste tulemusi ning uuringu tellinud Keskkonnainspektsioon räägib järgnevatest tegevustest, mis on mõeldud piirkonna välisõhu kvaliteedi parandamiseks.

· Algusega kell 14 toimub Ida-Viru Maavalitsuse saalis (Jõhvi 1) KIKi keskkonnateadlikkuse programmi infopäev. Oodatud kõik maakonna haridusasutused, kes planeerivad keskkonnaprogrammi taotlusvoorust toetust taotleda.

· Algusega kell 14 toimub Tartu Keskkonnaameti saalis (Aleksandri 14) KIKi keskkonnateadlikkuse programmi infopäev. Oodatud kõik maakonna haridusasutused, kes planeerivad keskkonnaprogrammi taotlusvoorust toetust taotleda.

Neljapäev, 9. veebruar

· Keskkonnaministeeriumi asekantsler Meelis Münt osaleb keskkonnapeadirektorite kohtumisel, kus arutatakse veebruari lõpus toimuva keskkonnanõukogu, ringmajanduse ning säästva arengu eesmärkide rakendamise teemadel.

· Keskkonnaamet korraldab Pärnumaa õpetajatele Pärnus keskkonnahariduse ümarlaua "Kuidas toimida hädasoleva metsloomaga?". Arutlusele tulevad märgalade elustikuga seotud probleemid, näiteks lindude ja hüljeste häirimine, veelindude toitmine jne.

· Algusega kell 18 toimub Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus sel korral on teemaks Balti ürgmeri. Öökulli akadeemia on seotud Loodusmuuseumi uue näitusega "Müstiline ürgmeri", mis kutsub sukelduma ajarännakule Eesti ala merepõhja poole miljardi aasta tagustest aegadest tänapäevani, tutvustades rännaku jooksul nii Eesti alade liikumist, siin elanud taimi ja loomi kui kliimamuutusi.

Laupäev, 11. veebruar

· Keskkonnaamet korraldab märgalade olulisuse tutvustamiseks räätsamatka Lagesoos, Valgamaal, kuhu on oodatud kõik matkahuvilised.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.