Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2017-01-27 18:55:40)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist). Neljas liiklusõnnetuses sai vigastada neli inimest. Tabati kuus alkoholi- ja neli narkojoobes juhti. Registreeriti 243 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

26. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel tekkis 40- ja 22-aastase mehe vahel konflikt, mille tulemusena tundsid osapooled valu. Mehed toimetati täpsete asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

26. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Vana turu tänaval asuvas söögikohas lõi 47-aastane mees 23-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

26. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel lõi tundmatu naine 41-aastast naist ning põhjustas talle valu.

26. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuvas korteris lõi tuttav mees 48-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

26. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 45-aastane naine 18-aastast meest ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

Vargused

26. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel asuvast keldrist varastati pliidiplaat, tööriistakohver, praeahi, akudrell, maastikuratas ja teisi asju. Esialgne kahju on 2500 eurot.

26. jaanuaril teatati, et Kesklinnas Kentmanni tänaval seisnud Volkswageni väikebussist varastati sülearvuti, laud koos tarvetega, kaamera GoPro, fotokaamera Nikon, navigatsiooniseade Garmin ja teisi asju. Esialgne kahju on 2909 eurot.

Juhtum piiril

26. jaanuaril saabus Moskvast Tallinna lennujaama 1968. aastal sündinud Kasahstani kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning tema Tšehhi viisa tunnistati kehtetuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

27. jaanuaril öösel kella 00.10 sai politsei teate, et Tartu kesklinnas Riia ja Turu tänavate ristmikul sihtis Honda maasturist väljunud mees relvataolise esemega keelava fooritule taga peatunud sõiduautot ja selles viibinud isikuid. Politsei pidas 25-aastase joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta arestimajja. Arestimajja toimetati ka teine samas sõidukis viibinud ning korrakaitsjate suhtes agressiivseks muutunud kaasreisija. Politsei leidis sõidukist kaks õhkrelva, mis politseijaoskonda hoiule toodi.

Vargus

26. jaanuari hilisõhtul kella 22.57 ajal pidasid turvatöötajad Tartu vallas Kastli külas raudtee lähistel kinni kaks meest, kes mööduva kaubarongi pealt maha visatud kütusekanistreid kokku korjasid ning neid oma Volkswageni kaubikusse paigutasid. Ümbrust kontrollides avastati metsa äärest raudtee lähedusest mitu 30-liitrist diiselkütuse kanistrit ning mitmeid samas mõõdus kanistreid ka meeste sõiduvahendist. Volkswagenist leidis politsei ka ümberehitatud stardipüstoli ning padrunid. Leitud relv koos laskemoonaga võeti hoiule. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 48- ja 49-aastase mehe. Tartus peeti kinni ka kaubarongi juht ja abi ning ka nemad toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vägivald võimuesindaja suhtes

26. jaanuaril kella 17.45 ajal teatas turvatöötaja häirekeskusele, et pidas Tartus Kalda tee kaubanduskeskuses kinni joobes tüdruku, kes püüdis kauplusest toidukaupa varastada. Sündmuskohale saabunud korrakaitsjatele oma nime ütlemast keeldunud ja korraldustele mitte allunud neiu muutus agressiivseks ning hammustas politseinikku käest. Politsei viis 16-aastase neiu kainenema. Peale kainenemist anti neiu üle vanematele. Vahejuhtumis kannatada saanud politseiametnik pöördus esmaabiks TÜ kliinikumi, peale esmaabi jätkas ta teenistust.

Juhtumid piiril

26. jaanuaril kella 19.15 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Renautl Megane, millega reisisid kaks Moldova kodanikku. Meeste dokumente kontrollides selgus, et neil puuduvad dokumendid, mis õigustaks reisi eesmärki ja riiki sisenemise tingumusi. Lisaks tuvastasid piirivalvurid, et sõidukil puudus kehtiv liikluskindlustus. Meestele koostati piiril väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

26. jaanuari hilisõhtul kella 23.30 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis riiki sisenemine 35-aastasel Moldova kodanikul, kelle puudusid reisieesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Talle väljastati sisenemiskeeld ning mees suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Omastamine

26. jaanuaril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas õppeasutuses omastati mobiiltelefon Huawei. Kahju on 250 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

26. jaanuaril teatati, et Kohila vallas põhjustas 56-aastane mees 32-aastasele mehele vigastusi. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

26. jaanuaril teatati, et Kehtnas asuvas korteris lõi 21-aastane mees 42-aastast naist.

Läänemaa

Vargus

26. jaanuaril teatati, et Lääne-Nigula vallas Risti alevikus varastati aiatraktor. Esialgne kahju on 3500 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.01.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.