Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 4. nädala eelinfo (2017-01-23 08:40:21)

Esmaspäev, 23. jaanuar

· Keskkonnaameti kiirguskaitse büroo peaspetsialist Siiri Koidla osaleb Rahvusvahelise Aatomienergiaagentuuri korraldataval dekomisjoneerimisel tekkinud radioaktiivsete ainete ja jäätmete vabastamise teemalisel seminaril. Seminar kestab esmaspäevast reedeni ning toimub Sofias, Bulgaarias.

· KIK avab taotlusvormid toetuse taotlemiseks ettevõtetele ressursitõhususe investeeringuteks. Taotlemine käib läbi E-toetuse keskkonna ja taotlusi saab hakata esitama alates 30.01.2017. Projekte rahastatakse Euroopa Regionaalarengu fondi vahenditest ja toetusmeetme töötas välja Keskkonnaministeerium.

Teisipäev, 24. jaanua

· Algusega kell 12 toimub Eesti Arhitektuurikeskuses (Põhja puiestee 27a, Tallinn) põlevkivi optimaalse tasustamise uuringu tulemuste avalikustamine, kus osaleb keskkonnaministeeriumi asekantsler Ado Lõhmus.

· Keskkonnaminister Marko Pomerants viibib teisipäevast kolmapäevani Brüsselis, kus osaleb Eesti EL Nõukogu eesistumise ettevalmistuse raames Euroopa Parlamendi keskkonnakomitee ning kalanduse komitee istungitel. Istungil tutvustavad Malta ministrid oma eesistumise prioriteete. Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Brüsselis ka Euroopa Parlamendi liikmetega, Euroopa Komisjoni kliima ja energiavoliniku ning ka keskkonnadirektoraadi peadirektoriga. Samuti kohtub minister Rootsi keskkonnaministriga.

· Keskkonnaameti kiirguskaitse büroo peaspetsialist Jelena Šubina osaleb Euroopa Komisjoni projekti ʺBSS transposition in Medical Sectorʺ seminaril. Seminar kestab teisipäevast kolmapäevani ning toimub Brüsselis.

· Teisipäev on jäätmete ringlussevõtu ja korduskasutuseks ettevalmistamise taotlusvooru taotluste esitamise tähtaeg. Toetuse andmise eesmärk on Eestis tekkivate jäätmete ringlussevõtu ja korduskasutuseks ettevalmistamise suurendamine keskkonna kaitsmiseks. Toetusraha jagatakse Euroopa Regionaalarengu fondist ja toetusmeetme töötas välja Keskkonnaministeerium.

Neljapäev, 26. jaanuar

· Algusega kell 18 tutvustab Loodusmuuseumi näituse "Müstiline ürgmeri" kuraator Sander Olo vastavatud väljapanekut.

Reede, 27. jaanuar

· Algusega kell 15 toimub Loodusmuuseumi selle aasta esimene uudishimulike loodusklubi kohtumine. Külla tuleb Eesti Loodusmuuseumi entomoloog Aare Lindt, kes räägib oma ekspeditsioonidest nii Eestis kui laias maailmas ning arutleb selle üle, mis on entomoloogi töö, miks on vaja liblikaid koguda ning kas liblikauurija on kurjategija.

· 27. jaanuaril on Eesti Loodusmuuseumi tasuta külastuse päev. Ilma piletit ostmata saab Loodusmuuseumit külastada iga kvartali esimese kuu (jaanuari, aprilli, juuli ja oktoobri) viimasel reedel ja rahvusvahelisel muuseumipäeval 18. mail.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.