Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jaanuaris algas tuleohutuse enesekontrolli aruannete esitamine (2017-01-16 12:41:24)


Alanud on iga-aastane tuleohutuse seisukohast kõrgema riskiga asutustele ning ettevõtetele kohustuslik enesekontrolli tuleohutusaruannete esitamine. Aruande esitamise tähtaeg on 31. märts ning seda saab kõige mugavamalt esitada veebikeskkonna www.tuleohutusaruanne.ee kaudu.

"Mullu esitati meile elektrooniliselt www.tuleohutusaruanne.ee keskkonna kaudu peaaegu pooled aruannetest. Keskkonna kasutajate tagasiside põhjal saan kinnitada, et sellega hoiab aega kokku nii aruande esitaja kui ka inspektor. Võrreldes eelmise aastaga on aruandluskeskkond täienenud lisafunktsioonidega, mis aitavad vältida täitmisel tekkivaid vigu ja kiirendavad andmete sisestamist," ütles Päästeameti ohutusjärelevalveosakonna ekspert Tagne Tähe.

Enesekontroll tähendab isiku kohustust kontrollida tema valduses olevat kinnisasja, ehitist, ruumi, seadet ja selle kasutamise ohutust ning nõuetekohasust. Enesekontrolli tuleohutusaruanne tuleb esitada ehitiste kohta, kus paiknevad avalikud asutused nagu näiteks lasteaiad, koolid, majutus- või raviasutused ning kaubanduskeskused, aga ka näiteks nende hoonete kohta, kus pakutakse elutähtsat teenust või kus päästetööde tegemine on raskendatud, nagu näiteks kõrghooned. Täpsed kriteeriumid ehitistele, mille kohta tuleohutusaruanne tuleb esitada, leiab Päästeameti kodulehelt ning Riigi Teatajast. Samuti on kogu tuleohutusaruandeid puudutav abistav teave kogutud kokku Päästeameti kodulehele.

2016. aastal esitati Päästeametile 3408 tuleohutusaruannet.

Allikas: Päästeameti 16.01.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.