Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2017-01-05 16:56:01)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks raskete tervisekahjustuste tekitamist, kaks avaliku korra rasket rikkumist, 31 varavastast kuritegu, sh 19 vargust (viis eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 298. Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja kuus inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

4. jaanuaril teatati politseile, et Lasnamäel Võidujooksu tänaval löödi 29-aastast meest.

Vargused

4. jaanuaril anti politseile teada, et Kesklinnas Tondi tänaval ühissõidukis on 28-aastaselt mehelt varastatud tema isiklikud esemed. Kahju on 1036 eurot.

4. jaanuaril anti politseile teada, et Kesklinnas A. Lauteri tänaval varastati lukustatud sõidukist droon. Kahju on 1663 eurot.

Harjumaa

Vargus

4. jaanuaril teatati politseile, et Viimsi vallas Pringi külas Voldemari teel on majast varastatud isiklikke esemeid. Esialgne kahju on 1500 eurot.

Juhtum piiril

4. jaanuaril kell 21 saabusid Tallinna lennujaama Moskvast 3 Kirgiisi Vabariigi kodanikku: 1994. aastal sündinud naine, 1988. aastal sündinud naine ja 1986. aastal sündinud mees. Inimestel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Nende viisad tunnistati kehtetuks ja neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud. Inimesed paigutati lennujaama mitte-Schengeni alale ootama võimalust tagasilennuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

1.jaanuaril tungis 46-aastane mees Värska alevikus Pikk tänava eramus tüli käigus kallale 44-aastasele abikaasale. Kannatanu meedikute abi ei vajanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 31. detsembrit murti Vahi alevikus Killustiku tänaval sisse ettevõtte ruumidesse, kust varastati suuremas koguses karpidesse pakendatud mobiiltelefone. Vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

Valgamaa

Omavoliline sissetung

Ööl vastu 4. jaanuari tungiti Valgas Nurme tänaval sisse lukustatud eramusse. Sündmuskohal käinud politseinikud avastasid, et majal on lõhutud aken ning majast seest leidsid korrakaitsjad majaomaniku endise elukaaslase. 46-aastane joobes mees toimetati kainenema ning täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargused

2.jaanuaril teatati politseile, et Kolga-Jaani alevikus Apteegi tänaval on sisse murtud kortermaja lukustatud keldriboksi, kust varastati Husqvarna võsalõikur. Kahju on 705 eurot.

2.jaanuaril keskpäeval teatati politseile, et Kolga-Jaani alevikus Viljandi maanteel on sisse murtud töökotta, kust varastati neli valuvelge koos rehvidega ja kaks Metabo ketaslõikurit. Kahju on 300 eurot.

Juhtum piiril

4. jaanuaril kella 22.40 ajal kontrolliti Koidula piiripunktis Eestist lahkumisel 46-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel ilmnes, et naine ei olnud talle väljastatud viisat kasutanud eesmärgipäraselt. Viisa tunnistati kehtetuks ning isik lahkus Venemaa Föderatsiooni

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

4. jaanuaril teatati, et Sillamäel Kesk tänavale pargitud sõiduautost varastati kolm velge koos rehvidega. Kahju on 400 eurot.

4. jaanuaril teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel asuva maja keldrist varastati suverehvid valuvelgedega. Esialgne kahju on 1100 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
3. jaanuaril kella 15 ajal löödu Pärnus Vingi tänaval korteris omavahelise tüli käigus 37-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine
1. jaanuaril südaöö paiku löödi Kuressaares Kohtu tänaval 27-aastast meest.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.01.2017 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.