Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kvaliteedimärkide ja ekspordivõimekuse uuringute esitlus (2016-12-19 10:54:53)


Täna, 19. detsembril kell 12 esitletakse Maaeluministeeriumi väikeses saalis Eesti Konjunktuuriinstituudi poolt 2016. aastal läbiviidud kvaliteedimärkide uuringu ja ekspordivõimekuse uuringu tulemusi.

Maaeluministeerium tellis Eesti Konjunktuuriinstituudilt (EKI) uuringud "Erinevad võimalikud päritolunimetuse, geograafilise tähise või garanteeritud traditsioonilise eritunnusega toidud ja joogid Eestis" ja "Eesti toidusektori ekspordivõimekus (jätku-uuring 2016)".

Kvaliteedimärkide uuringust selgub, millised oleks Euroopa Liidu (EL) kvaliteedimärkide taotlemiseks potentsiaalsed Eesti põllumajandustooted, toidud ja joogid. Samuti annab uuring ülevaate EL kvaliteedimärkide süsteemist ja riikide praktikast.

Ekspordivõimekuse uuring annab ülevaate Eesti toidusektori ekspordivõimekusest piima-, liha- ja kalasektoris.

Uuringu tulemusi esitlevad Marje Josing ja Evelin Ahermaa (EKI). Kommenteerivad maaeluminister Tarmo Tamm ning kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja Taavi Kand.

Allikas: Maaeluministeeriumi 19.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.