Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-12-16 14:58:48)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 47 varavastast kuritegu, sh 36 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kuus alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 192. Piiril väljastati üks sisenemiskeeld. Eestist saadeti välja kaks inimest. Registreeriti kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril kella 12 paiku anti politseile teada, et Koskla tänaval hoiti tüli käigus kinni 40-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

15. detsembril kella 1 paiku anti politseile teada, et Muhu tänaval löödi tüli käigus 42-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

15. detsembril kella 22 paiku anti politseile teada, et Puhangu tänaval löödi tüli käigus 27-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Avaliku korra raske rikkumine

15. detsembril kella 16 paiku anti politseile teada, et Endla tänaval löödi tüli käigus 43-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus

15. detsembril kella16 paiku anti politseile teada, et raamatukogus on varastatud eraisikule kuulunud sülearvuti koos teiste isiklike esemetega. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril kella 12.30 paiku anti politseile teada, et Tulbiaia teel löödi tüli käigus 38-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Juhtumid piiril

15. detsembril kell 10.45 saabus reisilaevaga Stockholmist Tallinna Vanasadamasse 1972. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik. Mehele on seoses kohtuotsuse mittetäitmisega kohaldatud sundtoomine. Tallinna kordoni toimkond pidas mehe kinni ja ta toimetati Kesklinna politseijaoskonda.

15. detsembril kell 11.30 Stockholmist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaeva reisijate piirikontrolli käigus kontrolliti 1978. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikku. Mees esitas kontrolliks passi, mille kehtivusaeg oli läbi saanud ning tal puudus piiriületuseks kehtiv reisidokument. Koostati ülekuulamise protokoll, tunnistaja ülekuulamise protokoll ja väärteoprotokoll.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Ööl vastu 10. detsembrit varastati Tartus Turu tänava hoones järelevalveta jäetud mobiiltelefon Samsung. Kahju on 350 eurot.

14. detsembri õhtul varastati Tartus Anne tänaval asuva õppehoone lukustatud riietusruumist rahakotis olnud sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 750 eurot.

Juhtumid piiril

15. detsembril kella 7.50 ajal saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli 38-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et naise viisa on kehtetu ning seetõttu puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

16. detsembril kella 4.55 ajal saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riigist väljuvale suunale kontrolli Läti numbrimärkidega Fiat Ducato. Sõiduki ja juhi dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et 51-aastasel mehel puudub juhtimisõigus. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning talle vormistati väärteoprotokoll. Mees otsis enda auto rooli juhtimisõigusega isiku ning nad lahkusid Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Juhtumid piiril

15. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1997. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kolm päeva, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

15. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1990. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 66 päeva, neist ühe päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv, kohaldati sissesõidukeeld kaheks aastaks ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. detsembril kella 15 ajal löödi Audru vallas Papsaare külas Haapsalu maanteel omavahelise tüli käigus 48-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Raplamaa

Vargused
15. detsembril kella 12 ajal avastati, et Märjamaa vallas Valgu külas on trepikojast varastatud jalgratas Classic. Kahju on 500 eurot.

15. detsembril kella 7 ajal avastati, et Märjamaa vallas Valgu külas on kõrvalhoonest varastatud mootorsaag Husqvarna. Kahju on 306 eurot.

15. detsembril kella 8 ajal avastati, et Märjamaa vallas Valgu külas on kõrvalhoonest varastatud kolm pneumaatilist mutrikeerajat ja lööktrell Metabo. Kahju on 1450 eurot.

15. detsembril kella 12 ajal avastati, et Raikküla vallas Nõmküla külas on kõrvalhoonest varastatud erinevaid tööriistasid. Kahju on 6000 eurot.

12. detsembril avastati, et Juuru vallas Jaluse külas on kinnistult varastatud ehitusmaterjale. Kahju on 2500 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.12.2016


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.