Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-12-15 17:55:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas raske tervisekahjustuse tekitamine, 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati kuus alkoholijoobes juhti. Registreeriti 207 väärtegu. Möödunud nädalal registreeriti kolm euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kuus inimest. Tuvastati kaks viisaeeskirja ja üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. detsembril teatati, et Kesklinnas Lootsi tänaval löödi 70-aastast meest, kes sai tervisekahjustusi.

14. detsembril teatati, et Kesklinnas Sadama tänaval lõi 36-aastane mees 23-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. detsembril teatati, et Lasnamäel Virbi tänaval asuvas korteris lõi 36-aastane mees 45-aastast naist ning tekitas talle vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. detsembril teatati, et Lasnamäel Ruunaoja tänaval asuvas hoones lõi mees 23-aastast meest ning tekitas talle vigastusi.

14. detsembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe tee asuvas korteris lõi 48-aastane mees aasta eakamat naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril teatati, et Kuusalu alevikus lõi 64-aastane naine 91-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid noorema naise kinni.

Vargus

14. detsembril teatati, et Tabasalus asuvalt ehitusobjektilt varastati kütust. Esialgne kahju on 500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

12. detsembril teatati politseile, et Tartu linnas varastati 19-aastase mehe taskust Sony mobiiltelefon ning rahakott koos sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

Valgamaa

Asja omavoliline kasutamine

9. detsembril avastati, et Valgas Vee tänava kortermaja eest on ärandatud sõiduauto Opel Vectra, mille varuvõtmed olid auto kindalaekas. Ärandatud sõiduauto leiti Põlva lähedalt kraavist, leidmise hetkel magas selle roolis joobes ning juhtimisõiguseta 44-aastane mees. Täpsemad juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus

7. detsembril teatati politseile, et Suure-Jaanis Köleri tänaval on sisse murtud garaaži, kust varastati Stihli võsasaag ja sama firma mootorsaag. Kahju on 2200 eurot.

Juhtumid piiril

14. detsembril kella 9.20 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riigist väljuvale suunale kontrolli Eesti numbrimärkidega sõiduauto Hyundai Santafe, mille kontrollimisel selgus, et sõiduvahendil puudub alates suvest tehnoülevaatus. Juhile koostati kiirmenetluse otsusega rahatrahv, tema piiriületus tõkestati ning ta suunati esimesse ülevaatuspunkti.

14. detsembril kella 16.30 ajal kontrolliti Koidula piiripunktis Eestist lahkumisel Venemaa registreerimismärkidega sõiduautot Mini Cooper, mida juhtis 42-aastane Ukraina kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et auto VIN koodi oli muudetud. Sõiduvahend paigutati täiendavaks ekspertiisiks tolli arestiplatsile. Juht lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

14. detsembril lõi 43-aastane mees Kohtla-Järvel Kalevi tänaval politsei patrullsõidukis viibides 28-aastast patrullpolitseinikku. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Raske tervisekahjustuse tekitamine

14. detsembril teatati, et Narvas Rahu tänaval asuvas korteris rünnati 56-aastast ja 44-aastast meest terariistaga. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 50-aastase mehe.

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril teatati, et Narvas Uusküla tänaval asuvas korteris lõi 45-aastane mees oma 70-aastast ema. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Omastamine

14. detsembril teatati, et Narva-Jõesuus Koidu tänaval paiknevast asutusest omastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 752 eurot.

Juhtumid piiril

14. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1981. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 57 päeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv, kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

14. detsembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1990. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle reisi eesmärk oli ebaselge. Samuti puudusid isikul piisavad elatusvahendid Schengeni territooriumil viibimiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Vargus
Ööl vastu 12. detsembrit varastati Kuressaare Rohu tänaval majast käekell ja rahakott koos sularahaga. Kahju on 1020 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.