Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-12-14 16:06:55)


Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist, 37 varavastast kuritegu, sh üks röövimine ja 25 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimest. Tabati 10 alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 179. Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu, kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril kella 14 paiku anti politseile teada, et A. Weizenbergi tänaval sõidukis löödi tüli käigus 21-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

13. detsembril kella 17 paiku anti politseile teada, et Virbi tänaval korteris löödi tüli käigus 45-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

13. detsembril kella 22 paiku anti politseile teada, et Kopli tänaval korteris löödi tüli käigus 34-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 37-aastane mees.

13. detsembril kella 23 paiku anti politseile teada, et Läänemere teel korteris löödi tüli käigus 43-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 39-aastane mees.

Vargused

13. detsembril kella 10 paiku anti politseile teada, et Endla tänaval varastati kauplusest erinevaid riideesemeid. Esialgne kahju on 1254 eurot ja 43 senti. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.

13. detsembril kella 13 paiku anti politseile teada, et Mahla tänaval varastati keldriboksist isiklikke esemeid. Esialgne kahju on 1700 eurot.

13. detsembril kella 14 paiku anti politseile teada, et Ehte tänaval varastati keldriboksist rehve ja teisi esemeid. Kahju on 2180 eurot.

Juhtum piiril

13. detsembril kell 12 menetles piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik juriidilise isiku poolt toime pandud rikkumist, milleks oli Eestis seadusliku aluseta viibivale välismaalasele töötamise võimaldamine. Koostati kiirmenetluse otsus, millega määrati ettevõttele rahatrahv summas 1400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril kella 21 paiku tungis 39-aastane mees Tartumaal Nõo vallas Voika tänava korteris kallale 40-aastasele mehele. Meedikud viisid kannatanu TÜ Kliinikumi tervisekontrolli. Politsei pidas ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

Ööl vastu 8. detsembrit varastati Tartus Tiigi tänava kortermaja ühiskoridorist pakendatud köögimööblidetailid. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

13. detsembril kella 10.15 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale Venemaa numbrimärkidega Daf veok, mille kontrollimisel tuvastasid piirivalvuri, et sõidumeerikul puudub nõutav plomm ning masinal ei töötanud üks tagumine suunatuli. Veok koos juhiga suunati vigade kõrvaldamiseks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. detsembril kella 11 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 61-aastane Armneenia kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et mehe puudub alus riiki sisenemiseks. Isikule koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta suundus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

13. detsembril kella 11.32 ajal tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 46-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

14. detsembril kella 04.00 ajal tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 22-aastasel Valgevene Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta ei olnud usaldusväärsed ning isikul puudusid piisavad elatusvahendid. Isik saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril teatati, et Rakveres Laada tänaval asuva kaubanduskeskuse juures löödi 16-aastast noormeest.

Vargus

13. detsembril teatati, et Vinni vallas Kadila külas varastati Pärna tänavale pargitud veokist 200 liitrit diiselkütust. Kahju on 220 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. detsembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval löödi 32-aastast meest.

13.detsembril teatati, et Jõhvis Nooruse tänaval asuvas korteris viskas 56-aastane mees oma 31-aastast naist kõva esemega.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
11. detsembril seni teadmata ajal löödi Pärnus Mai tänaval korteris omavahelise tüli käigus 43-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargused
13. detsembril kella 12 ajal prooviti Pärnus Hommiku tänaval asutuse ruumidest varastada jopet koos seal olnud isiklike asjadega. Varguses kahtlustatavana peeti kinni 18-aastane naine.

8. detsembril avastati, et Pärnus Pikal tänaval on hoovis rattahoidlast varastatud lukustatud jalgratas Merida. Kahju on 265 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.