Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-12-13 15:21:53)


Möödunud nädalavahetuse jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas viis avaliku korra rasket rikkumist, 40 varavastast kuritegu, sh üks röövimine ja 30 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 42 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 312.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

12. detsembril kella 20 paiku anti politseile teada, et Pae tänaval korteris löödi tüli käigus 21-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargused

12. detsembril kella 14 paiku anti politseile teada, et Vabaduse väljakul liinibussis varastati seljakott koos isiklike esemetega. Kahju on 1640 eurot.

12.detsembril kella 9 paiku anti politseile teada, et Ehitajate teel on kauplusest varastatud erinevaid tooteid. Esialgne varaline kahju on 2000 eurot.

12. detsembril kella 14 paiku anti politseile teada, et Lepiku teel on ehitusobjektilt varastatud vaskkaablit. Esialgne kahju on 2700 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

12. detsembril kella 22.50 ajal sai politsei teate, et Jõgevamaal Laiusevälja külas tekkis ühise alkoholi tarvitamise käigus tüli, mis päädis sellega, et 24-aastane mees tungis kallale 68-aastasele kasuisale. Vanem mees sai kallaletungi käigus viga ning meedikud viisid ta Jõgeva haiglasse tervisekontrolli. Agressiivse perepoja toimetas politsei arestimajja kainenema.

Omavoliline sissetung

11. detsembril tungiti Pajusi vallas Vägari külas Kooli teel sisse korterisse, kus paisati segamini riideid ning võeti kaasa rahakott. Kahju on selgitamisel. Politseile on teada teo võimalik toimepanija.

Põlvamaa

Vargus

11. detsembri õhtul varastati Mammaste külas Köstrimäe tee majapidamise saunaruumist ehitusvahendeid. Kahju on 1160 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. detsembri õhtul kella 22.50 ajal sai politsei teate, et Alatskivil Kokora külas tungis joobes 28-aastane mees tüli käigus kallale 27-aastasele naisele. Politsei toimetas joobes mehe arestimajja kainenema.

Vargus

12. detsembril kella 20.45 ajal sai politsei teate, et Tartus Vallikraavi tänaval varastati korterist portfell raamatutega, laadija ja majavõtmed. Kahju on 400 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

12. detsembril kella 18.30 paiku teatati politseile, et Tartus Riia tänava kiirtoidu kohas tekkis klientide vahel sõnelus, mille käigus 34-aastane mees lõi 17-aastast noormeest. Esialgse info kohaselt oli tüli isikute vahel tekkinud toidukohas avaliku korra rikkumise üle, kus 34-aastasele mehele ei meeldinud noorte poiste kohatu käitumine, toolidel kõndimine ning räuskamine. Kiirabi toimetas sündmuskohalt 17-aastase noormehe tervisekontrolli. 34-aastane mees pöördus asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

10. detsembril kella 15.15 ajal teatati politseile, et Tõllistes Tsirguliina alevikus Raudtee tänava korteris tungis ühise alkoholi tarvitamise käigus 53-aastane mees kallale 74-aastasele emale. Kannatanu meedikute abi ei vajanud. Politsei toimetas korterist kainenema nii ema rünnanud joobes mehe kui ka korteris viibinud joobes 36-aastase mehe.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

10. detsembri südaöösel sai politsei teate, et Hallistes Õisu alevikus Ringi tänava korteris on tülli läinud naine ja mees. Sündmuskohale saabunud politseinikud selgitasid, et 51-aastane mees ei lase korterist välja 45-aastast naist. Politseinikud avasid korteriukse ning pidasid mehe kinni. Agressiivne ja joobes mees toimetati politseijaoskonda. Asjaolude selgitamiseks toimetati politseimajja ka naine.

Juhtumid piiril

12. detsembril kella 10.30 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli Venemaa numbrimärkidega veoauto Scania, mille kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et veokil esineb mitmeid tehnonõuete rikkumisi. Sõiduk koos juhiga suunata tagasi Venemaa Föderatsiooni.

12. detsembril kella 11.30 ajal kontrollisid piirivalvurid Aovere-Kallaste-Omedu maantee 50. kilomeetril sõiduautot Saab, millel puudus politsei andmetel liikluskindlustus. Vestlusest autoroolis olnud naisega koorus välja, et juht ise oma sõiduvahendi kindlustuse lõppemisest teadlik ei olnudki, kuid ta lubas kohe esimesel võimalusel selle ära teha.

12. detsembril kella 19.20 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli Venemaa numbrimärkidega veoauto Volvo, mille kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid mitmeid tehnonõuete rikkumisi, mistõttu suunati see tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. detsembril lõi 45-aastane mees Narvas V. Gerassimovi tänaval asuvas korteris oma ema, 68-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

12. detsembril tungisid kaks meest Narvas Energia tänaval asuvas korteris kallale 35-aastasele mehele.

Vargus

12. detsembril teatati politseile, et Narvas Tuleviku tänaval varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 249 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Röövimine
11. detsembril kella 6 ajal rööviti vägivalda kasutades Paide vallas Tarbja külas korterist sülearvuti Asus. Teo arvatavaks toimepanijaks oli ohvri tuttav. Kahju on 300 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
12. detsembril kella 3 ajal löödi Haapsalus korteris omavahelise tüli käigus 25-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Otsingu- ja päästejuhtum
12. detsembril kella 14 ajal anti politseile teada, et oma elukohast Haapsalus lahkus 52-aastane mees. Lähedastel oli alust arvata, et mees võib plaanida endalt elu võtta. Politsei alustas mehe otsinguid koos vabatahtlike ja lennusalga helikopteriga. Kella 19 ajal leiti mehe laskevigastusega keha Haapsalu Metsakalmistu lähedalt. Mees toimetati raskes seisundis haiglasse.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.