Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vanamõisa jõulumaa Piimakojas pakutakse võlupiima (2016-12-12 16:00:50)

12.-18. detsembrini saab Harjumaal Vanamõisas külastada Vanamõisa Jõulumaad. Esmakordselt avatakse jõulumaal külastajatele Piimakoda, kus saab tutvuda mitmesuguste vanade esemetega, millega vanasti tehti võid või kus hoiti piima, lisaks saab piimakojas mängida lauamänge või tutvuda erinevate trükistega. Piimakojas näidatakse ka toredat lastelavastust sellest, kuidas piimal on võluvõime ja kuidas Võlupiim ravib jõuluajal terveks haigestunud kassikese. Kõik külastajad saavad maitsta ka kosutavat piima või jogurtit.

12.-17. detsembrini on jõulumaa avatud eelbroneeringutega koolidele ja lasteaedadele, kuid 18. detsembril on kavas perepäev, kuhu oodatakse kõiki huvilisi. Piimakoda avatakse piimaprogrammi Piim - päeva pärl! raames.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda alustas 2015. aastal kolme aasta pikkuse piimaprogrammi elluviimisega, mis on eelkõige suunatud noortele. Piimaprogrammi eesmärgiks on aidata kaasa piima ja piimatoodete tarbimise suurendamisele. Piimaprogrammi läbiviimist rahastavad Euroopa Komisjon, Maaelumajandusministeerium ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.


Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 12.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.