Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-12-09 13:23:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (viis eluruumidest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ja viis vigastada inimest. Tabati 12 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 203 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. detsembril teatati, et Haaberstis Astangu tänaval löödi terava esemega 39-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

8. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kolde puiesteel asuvas korteris lõi 54-aastane mees 52-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

8. detsembril teatati, et Pärnu maanteel trammi sisenedes varastati naise käekotist rahakott. Esialgne kahju on 1300 eurot.

8. detsembril teatati, et Estonia puiesteel asuvast kauplusest varastati nutitelefon iPhone. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Vargus

8. detsembril teatati, et Harku vallas Liikva külas asuvalt kinnistult varastati puitu. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

25. novembril teatati politseile, et Kasepää vallas Kaasiku külas varastati 20 tihumeetrit lepapalki. Kahju on 600 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. detsembril kella 17 paiku tungis mees tüli käigus Värska alevikus Pikk tänava eramus kallale 44-aastasele abikaasale. Politseile on teo arvatav toimepanija teada. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

8.detsembril kella 22.20 ajal sai politsei teate, et Vara külas tungis 38-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale 34-aastasele elukaaslasele. Samal ajal viibisid kodus ka kolm alaealist last. Politsei toimetas 38-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana esmalt kainenema. Naine meedikute abi ei vajanud.

Vargused

8. detsembril varastati Tartus Riia tänava kaubanduskeskuses tualettruumidesse unustatud käekotist 400 eurot. Ülejäänud käekoti sisu jäi alles.

6. detsembril kella 4 ajal varastati Tartus Lina tänaval Samsungi nutikäekell ja teinegi analoogne kell. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

6. detsembril varastati Tartus Küüni tänava spordiklubi riietusruumi lukustamata kapist Tommy Hilfigeri käekell, Oneili rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. detsembril kella 12 ajal teatati politseile, et Valgas Pika tänava korteris ründas 33-aastane mees tüli käigus tuttavat 40-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

8. detsembril avastas 28-aastane mees, et tema korterist Valgas Tartu tänaval on peale sõpradega koos peetud peo ja alkoholi tarvitamise järel kadunud 370 eurot.

Juhtumid piiril

8. detsembril kell 06.46 kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 28-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Eesti Vabariigis 72 päeva seadusliku aluseta. Naisele määrati rahatrahv, kehtestati kolmeks aastaks sissesõidukeeld ning tal lubati riigist lahkuda.

8. detsembril kella 10.30 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli 13-aastane tüdruk, kelle viisa ei olnud veel kehtima hakanud. Seetõttu puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta lahkus koos saatjaga Venemaa Föderatsiooni.

8. detsembril kella 14.50 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale Venemaa numbrimärkidega Volvo haagisega veok, mille kontrollimisel avastasid piirivalvurid mitmeid puuduseid. Piirivalvurid suunasid veoki koos juhiga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. detsembril teatati, et Kiviõlis Keskpuiesteel tungiti kallale 44-aastasele naisele.

8. detsembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas ühiselamus tungis 41-aastane mees kallale oma 34-aastasele abikaasale. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

8. detsembril teatati, et Narvas Partisani tänaval asuvas korteris lõi 36-aastane mees oma 26-aastast elukaaslast.

Kelmus

8. detsembril teatati, et Kohtla-Järvel Kandle tänaval varastati rahakott sularaha ja pangakaardiga. Hiljem võeti kaardilt sularaha summas 300 eurot. Kahju kokku on 360 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
28. novembri öösel varastati Lääne-Nigula vallas Tagavere külas talu hoovis järelkärust vaakumtõsteseade ja muid esemeid. Kahju on 600 eurot.

Pärnumaa

Vargus
2. detsembril kella 22 ajal varastati Pärnus Savi tänaval bussipeatusest õlakott, milles olid tahvelarvuti Samsung ja muid esemeid. Kahju on 526 eurot.

Raplamaa

Vargus
8. detsembril seni teadmata ajal varastati Rapla vallas Uusküla külas majast kohvimasin, sülearvuti, kaks peegelkaamerat ja muid esemeid. Kahju on 4300 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.12.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.