Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministri nõunikuna asub tööle Tõnis Riisk (2016-11-30 08:16:51)


Alates esmaspäevast, 5. detsembrist asub maaeluminister Martin Repinski nõunikuna tööle Tõnis Riisk. Tõnis Riisk on olnud Kõo vallavolikogu liige ning Kõo vallas tegev põllumajandusettevõtjana.

"Soovin kaasata otsustusprotsessi senisest enam põllumajandusega otseselt seotud inimesi - nii erialaspetsialiste kui tegevpõllumehi, nende teadmisi ja praktilisi kogemusi," ütles maaeluminister Martin Repinski. "Seepärast asub uuest nädalast ministeeriumis nõunikuna tööle Tõnis Riisk, kellel on eelnev töökogemus põllumajandussektoris ja kes on tõestanud end ettevõtjana nii teravilja- kui piimakarja- ja seakasvatuses."

Tõnis Riisk on sündinud 1981. aastal. Ta on lõpetanud Eesti Maaülikoolis põllumajandussaaduste tootmise ja turustamise eriala. Aastatel 2003-2004 töötas Tõnis Riisk põllumajandusettevõtetes Mangeni PM OÜ ja Kõo Agro OÜ (endise nimega Kõo PM OÜ) agronoomi ja taimekasvatusjuhi kohusetäitjana, aastatel 2004-2010 samas juhatuse liikme ja direktorina.

Aastatel 2010-2011 oli Tõnis Riisk agronoom Saimre Viljakasvatuse OÜ-s. Alates 2011. aastast on Riisk OÜ Essi Agro omanik ja juhatuse liige ning 2012. aasta jaanuarist Saimre Agro Grupp OÜ juhatuse liige.

Tõnis Riisk on olnud Kõo vallavolikogu liige aastatel 2005-2014 ja volikogu aseesimees aastatel 2013-2014.

Allikas: Maaeluministeeriumi 30.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.