Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-11-23 13:17:38)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist, 25 varavastast kuritegu, sh 18 vargust. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 291. Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld, registreeriti 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine, 2 inimest saadeti Eestist välja.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

21. novembril kella 22 paiku avastati, et Ehitajate teel on bussist varastatud monitor ja teisi elektroonilisi seadmeid. Kahju on 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. novembril kella 18 paiku anti politseile teada, et Viimsi alevikus Randvere teel löödi tüli käigus 67-aastast naist.

Vargus

22. novembril kella 11.30 paiku avastati, et Jõelähtme vallas Saha külas on asutuse territooriumilt varastatud seinakarkassi roove. Kahju on 1700 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

18. novembri öösel tungis 23-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus kallale 26-aastasele sõbrale. Politseinike saabumiseks oli lööja korterist lahkunud. Keegi löömingus viga ei saanud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

20. novembril teatati politseile, et Varal Koosa küla noortekeskuses tungis 28-aastane alkoholi tarvitanud mees kallale 25-aastasele mehele. Keegi kakluses viga ei saanud. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Valgamaa

Avaliku korra raske rikkumine

21. novembri õhtul kella 17.35 paiku sai politsei väljakutse Valga linna Kesk tänava kortermajja, kus 44-aastane naise ja 41-aastase joobes mehe vahel oli tekkinud tüli. Politseile edastatud info kohaselt oli joobes mehel käes relvataoline ese. Sündmusele reageerinud politseinikud pidasid joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et mehel relva ei olnud ning tüli naise ja mehe vahel oli alguse saanud sellest, et naine ei lubanud oma joobes meest korterisse. Keegi selles vahejuhtumis kannatada ei saanud aga kuna mees oli sedavõrd joobes tuli ta esmalt kainenema paigutada.

Juhtumid piiril:

22. novembri viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös Läti piirivalvuritega ühispatrulli raames läbi tegevusi seadusliku aluseta Eestis viibivate ja töötavate isikute ning tagaotsitavate isikute avastamiseks ja tabamiseks ning tööohutuse ja -tingimuste kontrollimiseks. Ühispatrull viidi läbi Valgamaal, mille raames kontrolliti seitset majutusasutust. Kontrolli käigus Eestis seadusliku aluseta viibivaid ja tagaotsitavaid isikuid ei tuvastatud.

22. novembril kella 10.20 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli 55-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel ilmnes, et isikul puuduvad asjakohased dokumendid põhjendamaks riigis viibimise asjaolusid ja eesmärki. Mehele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. novembril teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris lõi 30-aastast naist tema elukaaslane.

22. novembril teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvas korteris lõi 39-aastane mees oma 31-aastast abikaasat.

22. novembril teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuvas kaubanduskeskuses löödi 44-aastast meest.

Vargus

22. novembril teatati, et Kiviõlis Papli tänaval asuvast kuurist varastati saag Skil. Kahju on 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
Ööl vastu 22. novembrit tungiti Audru vallas Aruvälja külas kauplusesse, kust varastati alkoholi. Kahju on 500 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.