Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-11-17 17:23:44)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 1 raske tervisekahjustuste tekitamine, 1 avaliku korra raske rikkumine ning 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (eluruumidest 3, sõidukitest 3) ja 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 173. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja 1 inimene. Piiril registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ning 2 salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. novembril kella 23 paiku anti politseile teada, et Vihuri tänaval korteris löödi omavahelise tüli käigus 20-aastast meest ja 52-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 43-aastane mees.

Vargused

16. novembril kella 4 paiku anti politseile teada, et Toompuiestee tänaval on toitlustusasutusest varastatud kohviautomaat. Kahju on selgitamisel.

16. novembril kell 7.20 anti politseile teada, et Ahtri tänavalt on varastatud sõiduauto Fiat koos selles hoitud ehitustarvetega. Kahju on 4845 eurot ja 74 senti.

Harjumaal olulisemaid kuriteoteateid ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgeva

Vargus

Ööl vastu 16. novembrit murti Jõgeval Kesk tänaval sisse maja kõrvalhoonesse, kust varastati Makita muruniiduk ja mullafrees. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. novembril teatas joobes 56-aastane mees politseile, et Tartus Pepleri tänaval tungis talle tüli käigus kääridega kallale 85-aastane isa. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et poeg oli isa ähvardanud ning isa oli ennast kääridega kaitsenud. Politsei toimetas joobes 56-aastase mehe kainenema. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

15. novembril teatati politseile, et Tartus Ringtee tänaval varastati tööriistakauplusest erinevaid tööriideid ning tarvikuid. Vargusega tekitatud kahju on 149 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. novembril teatati, et Kiviõlis Võidu tänaval asuvas korteris ründas 45-aastane mees oma 36-aastast elukaaslast.

16. novembril teatati, et Narvas 26. Juuli tänaval löödi 31-aastast meest.

Vargus

16. novembril teatati, et Narvas Rahu tänaval varastati kaks papi- ja paberpakendi konteinerit. Kahju on 424 eurot.

Juhtumid piiril

16. novembril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1975. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik ja 1986. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanik. Dokumentide kontrollimise käigus andsid isikud ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta. Piiril koostati sisenemiskeelud ja isikud saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

16. novembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1972. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isiku viisa oli kehtetu. Piiril väljastati sisenemiskeeld ka isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
16. novembril kella 19 ajal vigastas Pärnus Raba tänaval lasketiirus toimunud laskeharjutusel ennast 87-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.