Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-11-11 15:09:07)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas on üks raske tervisekahjustuse tekkimine, neli avaliku korra raske rikkumist, 51 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 30 vargust (neli eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga seitse inimest. Tabati neli alkoholijoobes juhti. Registreeriti 235 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

10. novembril kella 18 paiku rünnati Tallinnas Sõle tänaval 26-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi.

Kehalised väärkohtlemised

10. novembril öösel teatati politseile, et Tallinnas Võru tänava korteris löödi 67-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 68-aastase mehe.

10. novembril kella 6 paiku löödi Tallinnas Keemia tänava korteris 32-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Omavoliline sissetung

8. novembril tungiti Põlvas Uuel tänaval sisse korterisse, kus kõik segamini paisati. Teataja sõnul midagi varastatud ei ole. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. novembri õhtul teatati politseile, et Rannus Elva tee korteris tungis joobes 41-aastane mees kallale 48-aastasele abikaasale. Politsei pidas kuriteos kahtlustava mehe kinni ning ta toimetati esmalt kainenema.

Valgamaa

Vargus

9. novembril varastati Valgas Kungla tänava õppeasutuse ruumidest Iphone mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 339 eurot.

Juhtum piiril:

10. novembri õhtul saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale piirikontrolli 27-aastane Moldova kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi selgitamiseks ning õigustamiseks. Piirivalvurid koostasid mehele piiril väljastatud sisenemiskeelu ning ta lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

10. novembril teatati, et Narvas Tiimanni tänaval põles sõiduauto Volvo. Kahju moodustab 13 000 eurot. Samuti sai kahjustada kõrvale pargitud sõiduauto Volkswagen. Volkswageni kahjusumma on hetkel selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

10. novembril teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas korteris lõi 29-aastast naist tuttav 48-aastane mees.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Röövimine

9. novembril kella 14 paiku löödi Haapsalus Mihkli tänaval korteris 57-aastast meest ning temalt võeti ära 30 eurot sularaha ning dokumendid. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Pärnumaa

Vargus

10. novembril kella 8 paiku avastati, et Vändra vallas Võidu külas talu garaažist, töökojahoonest ja veokist varastatud erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel.

10. novembril kella 2 paiku avastati, et Pärnus Oja tänaval on korterist varastatud erinevaid esemeid ja lõhutus teler. Kahju on 1750 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.