Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib 39-aastast Carmenit (2016-11-11 13:47:03)


Carmen

Politsei palub inimeste abi selgitamaks 39-aastase Carmeni asukohta.

Carmenit nähti viimati 1. novembril, mil ta lahkus Põltsamaal asuvast kodust. Kodust lahkus naine lilla naiste jalgrattaga, millel ees korv. Politseile teadaolevalt on naine varasemaltki kodust sedasi lahkunud, ent siis on naine alati paari päeva möödudes koju naasnud. Sedavõrd pikaks ajaks ei ole naine lähedasi teadmatusse jätnud.

Naine on lühemat kasvu, umbes 160 cm pikk. Tal on lühemad blondid juuksed, mis pealtpoolt rohekaks värvitud, külgedelt on juuksed ära aetud. Kodust lahkudes olid naisel jalas tumesinised paksu valge tallaga talvesaapad ja seljas võis olla roosa jope.

Möödunud nädalate jooksul on politsei korduvalt kontrollinud naise võimalikke liikumisteid ning peatumiskohti. Samuti on kontrollitud piirkonnas tühjana seisvaid hooneid ja talumaju. Täiendava info kogumiseks on politsei suhelnud naise lähedaste ja sõpradega, ent senised tegevused ei ole aidanud naise asukohta tuvastada. Ka täna tegeleb politsei aktiivselt naise otsimisega. Praegu liigub politsei naise asukoha selgitamiseks Põltsamaa linnas jõeäärsetel aladel.

Kõigil, kes on pildil olevat naist näinud, omavad infot tema asukohast või on Põltsamaa kandis leidnud lilla jalgratta, palume ühendust võtta politseiga hädaabinumbril 112 või piirkonnapolitseinik Ivo Saarelaga telefoni 523 50 97.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.