Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadri Simson: enda tooli külge klammerdunud peaminister teeb Eesti mainele tõsist kahju (2016-11-10 17:30:19)


Kadri Simsoni sõnul on lubamatu, et ametist lahkuv peaminister püüab Eesti ühiskonda hirmutada väidetega kursimuutusest välis- ja julgeolekupoliitikas. Samuti peab Simson absurdseks, et vasakpoolset maailmavaadet peetakse riigile ohtlikuks.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe Kadri Simsoni sõnul on lubamatu, et peaminister Taavi Rõivas on otsustanud valitsuse langedes minna hirmutamise teed ning püüab igas avalduses rääkida, kuidas Eestit ootab justkui õudne lõpp, kui Reformierakonda valitsusse tagasi ei lasta.

„Keskerakonna tõusmine valitsusse ei muuda Eesti julgeoleku- ning välispoliitikat. Asjaolu, et peaminister veel ka ametist lahkudes räägib julgeolekuohust ning kõiki vasakpoolsusega hirmutada püüab, on minu hinnangul lubamatu ja absurdne. Samuti ei tohi välismeedias ja partnerite seas levitada ekslikku informatsiooni, nagu liiguks Eesti eemale senistest kaitse- ja välispoliitilistest põhimõtetest. See kahjustab meie mainet ning usalduse taastamine võtab aega. Kutsun üles ametist lahkuvat peaministrit riigimehelikult käituma. On aeg mõista, et Reformierakond ei võrdu Eesti riigiga,“ kommenteeris Keskerakonna aseesimees Kadri Simson Taavi Rõivase senist käitumist.

Simson lisas: „Taavi Rõivas on võtnud kasutusele „põletatud maa“ taktika, kuid seesugune käitumine ja selge kibestumine kahjustab Eesti riigi huve. Umbusaldatud peaministril tuleb leppida tänase olukorraga. Eesti vajab uut valitsust, kellel oleks värskeid ideid ja kes oleks koostöövõimalused. Olen kindel, et peagi algavate konsultatsioonide käigus leitakse Eestile parim uus valitsus.“

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.