Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-11-08 17:41:44)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 39 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 30 vargust (viis eluruumidest ja kolm sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ning vigastada kümme inimest. Tabati 25 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 225 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning registreeriti üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Suur-Patarei tänaval lõi 20-aastane mees samaealist naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

7. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris lõi 60-aastane mees 85-aastast naist ning põhjustas talle füüsilist valu.

7. novembril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval lõi tundmatu mees 22-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

7. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 54-aastane mees 48-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

7. novembril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval ründas 32-aastane alkoholi tarvitanud mees 30-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Vargus

7. novembril teatati, et Lasnamäel Lõõtsa tänaval asuvast söögikohast varastati kohvimasin. Esialgne kahju on 2700 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. novembril teatati, et Maardus Orasheina teel asuvas korteris lõi 56-aastane 41-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Omavoliline sissetung

6. novembri õhtul tungisid 58-aastane ja 55-aastane mees Kõlleste vallas Krootuse külas Pärna tänaval ebaseaduslikult sisse tuttava mehe korterisse. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

6. novembril teatati politseile, et Räpinas Ristipalo külas varastati maja juurde pargitud sõiduautolt BMW 4 originaal valuvelge koos rehvidega, subwoofer Alpina ja võimendi. Kahju on 400 eurot.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 7. novembrit murti Tartus Sihi tänaval sisse maja ette pargitud sõiduautosse, kust varastati garaaži pult. Autost leitud puldiga siseneti garaaži, kust varastati kaks võistlusjalgratast ja üks linnasõiduratas. Kahju on 4600 eurot.

Viljandimaa

Vargus

5. novembril teatati politseile, et Halliste vallas Rimmu külas on sisse murtud suvekodu garaaži, kust varastati murutraktor ja käru. Kahju on 1800 eurot.

Võrumaa

Vargus

7. novembril varastati Võru linnas Väike tänava maja aiast kaks metallist aiaväravat. Kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

7. novembril kella 14.30 ajal saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikonntrolli 41-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Dokumendikontrolli käigus tuvastasid piirivalvurid, et mees oli viibinud Schengeni territooriumil ilma seadusliku aluseta 2 päeva. Mehele vormistati kiirmenetluse otsusega rahatrahv ning ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Röövimine

7. novembril teatati, et Rakveres Laada tänaval asuva bussijaama läheduses tungiti kallale 18-aastasele noormehele ning rööviti mobiiltelefon Samsung ning rahakott koos sularaha ja isikudokumentidega. Kahju on 217 eurot.

Vargus

7. novembril teatati, et Rõmeda külas Kadrina vallas asuvas meelelahutusasutuses varastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 579 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. novembril teatati, et Narvas 26. juuli tänaval asuvas korteris lõi 39-aastane mees oma 43-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

7. novembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuvast korterist varastati alkohol ja raamatud. Kahju on 275 eurot.

Juhtumid piiril

7. novembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1957. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tal puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isik esitas viisa taotlemisel valeandmeid. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vara rikkumine või hävitamine

7. novembril tungiti Paides Ristiku tänaval sisse garaažiboksidesse, üks garaažiboks süttis.

Omavoliline sissetung

5. novembril kella 14 paiku avastati, et Paides Keskväljaku tänaval on omavoliliselt korterisse sisse tungitud. Kahju on 45 eurot.

Pärnumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

7. novembril kella 2 paiku leiti Tori vallas Muti külas põlengu päästetööde käigus 59-aastase mehe surnukeha. Põlengu põhjuste selgitamiseks on algatatud kriminaalmenetlus.

Avaliku korra raske rikkumine

5. novembril kell 5.50 löödi Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuse garderoobis 26-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.11.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.