Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Karilaid: Leigeri kontrollakt tuleb avalikustada täies mahus (2016-11-03 08:05:39)


Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid leiab, et uue parvlaeva Leigeri kontrollakt tuleb täielikult avalikustada, sest vaid osalised selgitused ei vasta avalikkuse ootustele.

“Kontrollaktist vaid möödaminnes rääkimine ei vasta avalikkuse ootustele, sest uute parvlaevadega on olnud sedavõrd palju probleeme, et usaldus on juba kaotatud,” ütles Karilaid, “Kristen Michal peab kiiremas korras Leigierile tehtud ning veel plaanis olevad kontrollaktid täies mahus avalikuks tegema ning jagama kiirelt selgitusi. Kõik neli uut laeva pidid liinil olema 1. oktoobril. Nüüd aga oodatakse pikisilmi, et esimenegi laev saaks sel aastal hakata reisijaid teenindama. Jutud sellest, kuidas puudused on küll olemas, kuid täpseid vigu veel ikka ei teata, ei aita kuidagi ka kaotatud usaldust taastada.”

Karilaid rõhutas, et ministril peaks olema olukorrast selge ülevaade. “Michal on lubanud, et tema ministeerium tegeleb asjaga pidevalt, mistõttu peab nüüd küll juba välja ütlema kuupäeva, millal Leiger liinil tõesti tööd tegema asub.”

“Kui varasemalt olid suursaarte elanikud parvaleva liikluse probleemide üle lihtsalt pahased, siis nüüd on pahameel asendunud suure murega tuleviku osas. Sealsed ettevõtjad tunnevad muret oma jätkusuutlikkuse pärast, sest ühendus mandriga on pidevalt küsimärgi all,” nentis Karilaid, “riigipoolne avatud ja aus suhtumine on see, mida parvlaevaliikluse osas praegu hädasti vajame.”

Allikas: Riigikogu


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.