Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Piimatalgute suur finaal võtab esmaspäeval piimakuu kokku (2016-10-29 12:20:31)

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kuulutas oktoobri piimakuuks ja korraldas üleriigilised piimatalgud, et seeläbi toetada kodumaiseid piimatootjaid. Kutsume kõiki eestimaalasi esmaspäeval, 31. oktoobril osa võtma piimatalgute finaalist ning kodus, koolis või töö juures pöörama erilist tähelepanu piimatoodete tarbimisele.

"Esmaspäeval võiks nii kodus, koolis kui töö juures oma toidusedelis tavapärasest suuremat tähelepanu pöörata just piimatoodetele ning sellest ka Facebookis foto abil teistele teada anda kasutades pildi juures märksõna #piim," kutsus Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus eestimaalasi üles näitama oma piimalembust ja toetust Eesti piimatootjatele.

Kutsume ühtlasi kõiki esmaspäeval kell 12-13 läbi astuma Tallinna kesklinnas asuvast Tammsaare pargist, kus pakume linnarahvale kodumaistest taludest pärit ehtsat lehmapiima. Oma lehmade piima pakuvad soovijatele Kaja Piirfeldt Remmelgamaa talust Anijalt, Siim Riisenberg Kehtna Mõisast ning Ly Kivikas Kärdi farmist Kaismast.

Tammsaare pargis toimuva ürituse raames allkirjastavad Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus ja Maxima Eesti ostudirektor Kristina Mustonen Eesti piima sihtkapitali asutamiskokkuleppe.

SA Eesti Maaülikooli Joosep Tootsi Fondi juurde loodava Eesti piima sihtkapitali eesmärk on toetada Eesti piimatootjatele vajalike teadusuuringute, koolituste ja muude arendustegevuste läbiviimist ning seeläbi aidata kaasa Eestis piimatootmisega tegelevate talude ja põllumajandusettevõtete jätkusuutlikule arengule nii kodu- kui välisturgudel. Iga eestimaalane saab fondi anda oma panuse ostes Maxima kauplustes rinnamärgi või külmkapimagneti "Joon Eesti piima!". Märkide müügist saadud tulu annetabki kauplusekett Eesti piimatootjate toetuseks.



Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.