Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister kohtus Poola põllumajandusministriga (2016-10-29 12:16:59)


Maaeluminister Urmas Kruuse kohtus 28.10.2016. a. Varssavis Poola põllumajandusminister Krzysztof Jurgieliga. Peamise teemana oli kohtumisel kõne all Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tulevik ning Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumine.

Ministrite kohtumise teemaks olid Eesti ja Poola koostöövõimalused eeloleval Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise perioodil, mil Euroopa Komisjoni esialgsete hinnangute kohaselt algavad arutelud Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tuleviku üle.

Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul on Eestil Poolaga palju sarnaseid väljakutseid. "Põllumajanduse olukord maailmas on pidevas muutumises ning see nõuab paindlikkust ka ühiselt põllumajanduspoliitikalt. Ühise poliitika olulisim tugevus on ühisturg, kuid me peame suutma paremini reageerida ka globaalsetele turukriisidele," ütles minister Urmas Kruuse kohtumisel Poola ministriga. "Kui tahame, et säiliks ühine põllumajanduspoliitika, peavad ka konkurentsitingimused Euroopa Liidu ühisel turul olema põllumajandustootjate jaoks võrdsed."

Maaeluminister Urmas Kruuse osales Poola põllumajandusminister Krzysztof Jurgieli kutsel täna Varssavis toimunud kõrgetasemelisel seakatku teemalisel kohtumisel.

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.