Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-10-27 18:25:57)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 166 väärtegu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

26. oktoobril teatati, et Kesklinnas Draamateatri läheduses lõid neli noormeest kolme meest. Politseinikud pidasid kinni ühe 21- ja kolm 22-aastast meest. Kannatanud said kergeid vigastusi ning haiglaravi ei vaja.

Kehalised väärkohtlemised

26. oktoobril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel lõi 41-aastane mees 36-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

26. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuvas korteris lõi 61-aastane mees terava esemega 41-aastast meest ning tekitas talle kriimustusi. Kiirabi viis mehe haiglasse kontrolli ning politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Vargused

26. oktoobril teatati, et Kesklinnas Viru väljakul varastati käekotist sularaha. Esialgne kahju on 1000 eurot.

26. oktoobril teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänaval varastati kott. Esialgne kahju on 1500 eurot.

26. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas aru tänaval seisnud sõiduautost Citroen varastati alkoholi. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Vargus

26. oktoobril teatati, et Sauel Tammepargi tänaval asuvast kuurist varastati haagis ja järelhaagis. Esialgne kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. oktoobri pealelõunal kella 14.30 ajal sai politsei teate, et Tartus Kastani tänaval tungis 46-aastane joobes isa peretüli käigus kallale oma 21- ja 14-aastasele tütrele. Kannatanud pöördusid esmaabiks TÜ Kliinikumi. Politseinike saabumiseks oli pereisa korterist lahkunud. Politsei informeeris juhtunust ka lastekaitsetöötajaid. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

20. oktoobril varastati Tartus Aardla tänava liiklusmärgi posti külge kinnitatud jalgratas Classic. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. oktoobril teatati, et Narvas Rahu tänaval asuva maja trepikojas lõi 20-aastane noormees tuttavat 17-aastast neiut.

Tööõnnetus

26. oktoobril teatati, et Kohtla-Järvel Järveküla teel juhtus õnnetus, kus tööülesannete täitmisel kukkus 29 meetri kõrguselt alla elektritööline. 26-aastane mees vajas arstiabi.

Juhtum piiril

27. oktoobril avastas Narva kordoni autopatrull Narva jõest kalapüügivahendi, mis ei olnud nõuetekohaselt tähistatud. Püügivahend eemaldati ja toimetati Narva kordonisse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

27. oktoobril kell 00.50 löödi Pärnus Kajaka ja Aia tänavate ristmikul 19-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.10.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.