Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2016-10-24 17:30:59)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 145 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaheksa avaliku korra rasket rikkumist, 60 varavastast kuritegu, sealhulgas 49 vargust (13 eluruumidest ja kaheksa sõidukitest). Registreeriti kümme inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ja sai vigastada üheksa inimest. Tabati 77 alkoholi- ja viis narkojoobes juhti. Registreeriti 686 väärtegu. Möödunud nädalal registreeriti kaheksa euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja neli inimest. Avastati kaks viisaeeskirja rikkumist ning kaks ebaseaduslikku riigipiiri ületust. Piirirežiimi rikkumisi oli üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

22. oktoobril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõi tundmatu mees 18-aastast meest ning põhjustas talle tervisekahjustusi. Kiirabi vaatas kohapeal kannatanu üle.

22. oktoobril teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel Saku Suurhalli läheduses löödi 38-aastast meest ning tekitati talle tervisekahjustusi.

22. oktoobril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval lõid tundmatud isikud 24-aastast meest ning tekitasid talle kehavigastusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

22. oktoobril teatati, et Lasnamäel Laagna teel lõi mees 24-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Kehalised väärkohtlemised

21. oktoobril teatati, et Kesklinnas Odra tänaval asuvas korteris kasvas 44-aastase mehe ja aasta noorema naise tüli konfliktiks, mille tulemusena põhjustasid nad üksteisele tervisekahjustusi.

22. oktoobril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuvas korteris toimus 31-aastase mehe ja aasta noorema naise vahel konflikt, mille tagajärjel sai naine kergelt vigastada.

23. oktoobril teatati, et Energia tänaval lõi 55-aastane mees 31-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

22. oktoobril teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi 31-aastane alkoholi tarvitanud mees 40-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

23. oktoobril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel asuvas korteris viskas 44-aastane mees kõva esemega 41-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Vargused

21. oktoobril teatati, et Nõmmel Kuuse tänaval seisnud Volkswageni väikebussist varastati murutrimmer ja mootorsaag. Esialgne kahju on 1400 eurot.

21. oktoobril teatati, et Kesklinnas Rüütli tänaval asuvast hostelitoast varastati sülearvuti. Esialgne kahju on 1034 eurot.

22. oktoobril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval seisnud sõiduautolt BMW varastati veljed koos ilukilpidega. Esialgne kahju on 2400 eurot.

23. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval asuvast koridorist varastati kaks DJ-pulti Pioneer. Esialgne kahju on 2340 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. oktoobril teatati, et Rae vallas Kopli külas asuvas eramus lõi 37-aastane mees 43-aastast naist põhjustas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid alkoholi tarvitanud mehe kinni.

22. oktoobril teatati, et Maardus Tihasheina teel asuvas eramus lõi 45-aastane mees 30-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

23. oktoobril teatati, et Kloogal Kivi tänaval asuvas korteris lõi 65-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus 56-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

22. oktoobril teatati, et Paldiskis Pakri tänaval asuvast kauplusest varastati riideesemeid. Esialgne kahju on 210 eurot.

22. oktoobril teatati, et Keila vallas Lohusalu külas seisnud sõiduautolt Porsche varastati veljed. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

18. oktoobril teatati politseile, et 19-aastane naine varastas oma ema kodust Philipsi teleri ning viis selle väidetavalt pandimajja. Kahju ning juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ööl vastu 20. oktoobrit sai politsei teate, et Tartus Rahu tänaval on sisse murtud kortermaja keldriboksi, kust varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

23. oktoobri hommikul teatati politseile, et Tartumaal Alatskivil Saburi külas on sõiduauto Audi kindalaekast varastatud 10 000 eurot sularaha, ravimeid ja telefonilaadija. Kahju on 10 040 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

22. oktoobril kella 5.30 paiku varahommikul sai politsei teate, et Tartus Jaama tänava parklas tungis 19-aastane alkoholijoobes taksoarvet maksmast keeldunud mees kallale teda sõidutanud 29-aastasele taksojuhile. Politsei toimetas vägivaldse kliendi esmalt arestimajja kainenema. Asjaolud on selgitamisel.

Valgamaa

Vargus

20. oktoobril teatati politseile, et Pukas Ääre tänava korterist varastati 40-aastase mehe rahakotist 1700 eurot, pangakaardid ja Samsungi telefon. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

23. oktoobril teatas 43-aastane naine politseile, et ühise alkoholi tarvitamise käigus tuli talle Valga linnas õe korteris kallale tema elukaaslane. Kannatanu pöördus esmaabiks Valga haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtum piiril

21. oktoobril kella 12.45 ajal saabus Luhamaa maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale 45-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel ilmnes, et mehe dokument on tunnistatud kehtetuks ja seetõttu puudub mehel alus riiki sisenemiseks. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

22. oktoobril kella 21.30 ajal saabus Koidula maanteepiiripunkti riiki sisenevale suunale kontrolli Eesti registreerimistunnusega sõiduauto BMW, mida juhtis 37-aastane Eesti kodanik. Isiku dokumentide kontrollimisel esitas mees piirivalvurile Venemaa Föderatsiooni juhiloa, mille mees oleks pidanud juba mõni aeg tagasi seaduse kohaselt Eesti juhiloa vastu ümber vahetama. Kuna mehel ei olnud piirivalvuritele ette näidata nõuetekohast juhiluba ning lisaks puudus sõiduautol ka liikluskindlustus, kõrvaldasid piirivalvurid mehe juhtimiselt, tema sõiduk paigutati piiripunkti tolliplatsile ning mees saadeti tagasi Eestisse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Süütamine

20. oktoobril põles Tapa linnas Valve tänaval asuva kortermaja ehitusjärgus oleva fassaadi osa.

Vargus

21. oktoobril teatati politseile, et Rakveres Tallinna tänaval asuvas söögikohas varastas 25-aastane mees kassasahtlist 104 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. oktoobril lõi alkoholijoobes 35-aastane mees Kohtla-Nõmmel Klubi tänava korteris tekkinud peretüli käigus oma elukaaslast, 26-aastast naist.

23. oktoobril tungis alkoholijoobes 57-aastane mees Kohtla-Järvel Kannikese tänava korteris oma abikaasat, 53-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

21. oktoobril teatati politseile, et Kohtla vallas Saka külas murti sisse talumajja, kust varastati murutrimmer, televiisor, köögitehnika ning muud vara. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

21. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval varastati garaažiboksist akulaadija, ketassaag, lihvimisseade ja perforaator. Kahju on 1000 eurot.

22. oktoobril varastati Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris mobiiltelefon iPhone 7. Kahju on 872 eurot.

Juhtumid piiril

21. oktoobril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1991. aastal ja 1982. aastal sündinud Usbekistani kodanikud, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Isikute viisad tühistati, neile kohaldati sissesõidukeeld ja suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

22. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa kehtivusaeg ei ole alanud. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

22. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1985. aastal sündinud Tadžikistani Vabariigi kodanik, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta olid ebaselged. Isiku viisa tunnistati kehtetuks ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

23. oktoobril avastasid Narva kordoni ametnikud Narva jõest nõuetekohaselt tähistamata kalapüügivahendi, mis eemaldati jõest ja toimetati Narva kordonisse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ööl vastu 21. oktoobrit varastati Ridala vallas Panga külas garaažis olnud kaubikust Volkswagen tööriistad. Kahju on 2221 eurot.

Omavoliline sissetung
21. oktoobril kella 12 paiku avastati, et Ridala vallas Käpa külas on omavoliliselt tungitud elumajja.


Pärnumaa

Vargused

20. oktoobril kella 18 ajal varastati Audru vallas Lavassaare alevis Võidu tänaval korterist 600 eurot sularaha.

22. oktoobril kella 10 ajal avastati, et Pärnus Vallikäärus kai ääres seisnud kaatrilt on varastatud navigatsiooniseade, 11 päästevesti, veesõidulaud, veesuusad ja muid esemeid. Kahju on 2470 eurot.

Ööl vastu 22. oktoobrit varastati Pärnus Pikal tänaval korerist ehitustööriistad. Kahju 969 eurot.

22. oktoobril kella 11 paiku avastati, et Pärnus Rohu tänaval on korterist varastatud mobiiltelefon Sony ja muid esemeid. Kahju on 184 eurot.

Raplamaa

Avaliku korra rasked rikkumised

22. oktoobril kella 14 ajal löödi Raplas Viljandi maanteel 38-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 50-aastane mees.

22. oktoobril kella 17 ajal löödi Raplas Tallinna maanteel asutuse ruumides 30-aastast meest.

23. oktoobril kella 1 paiku toimus Märjamaa alevis Pargi tänaval kaklus, mille käigus sai viga vahejuhtumisse sekkunud 16-aastane neiu.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 24.10.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.