Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 42. nädala eelinfo (2016-10-17 11:24:57)

Esmaspäev, 17. oktoober

· kell 11 osalevad minister Urmas Kruuse ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Riigikogu maaelukomisjoni istungil.

· teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb 17.-18. oktoobrini Bratislavas toimuval biomajanduse konverentsil.

Teisipäev, 18. oktoober

· kell 13 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis kalandusnõukogu istung, kus antakse ülevaade Euroopa merendus- ja kalandusfondi rakenduskava 2014-2020 hetkeseisust, tutvustatakse kalanduse teabekeskuse tegevusi ja 2017. aasta püügivõimalusi. Istungit juhib maaeluminister Urmas Kruuse.

· kell 14 osalevad põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Mai Talvik, maaelu arengu osakonna nõunik Merle Saaliste ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu Riigikogu maaelukomisjoni istungil. Teemaks on Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika rakendamise seaduse ja mahepõllumajanduse seaduse muudatusettepanekud.

Kolmapäev, 19. oktoober

· teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist Liina Kaljula osaleb 19. - 22. oktoobrini Slovakkias, Piešťanys toimuval Euroopa maamajanduskoole ühendava võrgustiku EUROPEA seminaril ja pea-assambleel.

Neljapäev, 20. oktoober

· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· kell 10 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis mahepõllumajanduse arengukava 2014-2020 ja selle rakendusplaani hindamise seminar.

· teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osaleb Tallinnas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojas toimuval Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli nõunike kogu koosolekul.

Reede, 21. oktoober

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron osalevad Keskkonnaministeeriumis toimuval teaduse ühiskavandamise initsiatiivi "Terved mered ja ookeanid" (JPI Ocean) teemalisel kohtumisel.

· kell 13 toimub Maaeluministeeriumi sinises saalis maaelu arengukava 2007-2013 hindamiskomisjoni istung.


Allikas: Maaeluministeeriumi 17.10.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.