Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 41. nädala eelinfo (2016-10-10 00:02:25)

· 10.-14. oktoobrini toimub Eestis esmakordselt avatud toidutööstuste nädal. Külalisi võtab vastu 18 toidutööstust, kes korraldavad nädala jooksul kokku üle 80 ekskursiooni.

Esmaspäev, 10. oktoober

· kell 11 osaleb Põllumajandusameti peadirektor Egon Palts Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus annab ülevaate Põllumajandusameti tegevusest.

Teisipäev, 11. oktoober

· põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ja toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai kohtuvad Brüsselis põllumajanduse ja maaelu arengu peadirektoraadi DG AGRI asedirektorite Joost Korte ja Mihail Dumitru ning Euroopa Parlamendi põllumajanduskomisjoni sekretariaadi juhi Philippe Musquariga.

· 11.-12. oktoobrini osaleb Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja Olev Kalda Brüsselis toimuval Euroopa Liidu peaveterinaararstide töökohtumisel.

Kolmapäev, 12. oktoober

· kell 14 külastavad Maaeluministeeriumi seitse Gruusia ajakirjanikku. Ajakirjanikega kohtub välissuhete osakonna juhataja Ruve Šank, kes annab ülevaate Eesti põllumajanduse arengust Euroopa Liiduga liitumise kontekstis.

Neljapäev, 13. oktoober

· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 14. oktoober

· kell 10 koguneb Maaeluministeeriumi suures saalis Eesti toidu ümarlaud , kus antakse ülevaade Eesti toidu tutvustamise ja müügiedenduse kava "Eesti toit 2015-2020" raames ellu viidud tegevustest. Kohtumise fookuses on algatused, mis on siiani aidanud Eesti toidule rahvusvahelist tähelepanu tuua ning koostöös sektoriga kavandatavad tulevased tegevused.

Laupäev, 15. oktoober

· kell 12 osaleb Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti teravilja- ja rapsikasvatajate ühistu Kevili Rõngu terminali avamisel.




Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.