Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 41. nädala eelinfo (2016-10-10 00:02:08)

Esmaspäev, 10. oktoober

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb Luksemburgis toimuval EL kalandus-ja põllumajanduse nõukogu istungil, kus kinnitatakse Läänemere 2017. aasta kalapüügivõimalused.

· Esmaspäev on viimane päev, et esitada taotlusi vooluveekogude tervendamise projektidele. Taotlusvooru rahastatakse KIKi kaudu Ühtekuuluvusfondist ning meetme töötas välja Keskkonnaministeerium. Taotlusvoorust toetatakse kalapääsude rajamist, rekonstrueerimist ning kalade rännet takistavate paisude eemaldamist jõgedel, mis on nimetatud keskkonnaministri määruses "Lõhe, jõeforelli, meriforelli ja harjuse kudemis- ja elupaikade nimistu."

· Algusega kell 17 osalevad KIKi juhatuse liige Veiko Kaufmann ning projektikoordinaatorid Ülle Välk ja Eerika Purgel Rõuge Ööbikuorus vaatetorni "Pesapuu" ja uue ilme saanud Ööbikuoru külastuskompleksi avamisel. Külalistaristu uuendamist ning vaatetorni rajamist rahastas KIK Ühtekuuluvusfondist ja siseriiklikust keskkonnaprogrammist kokku 138 255 euroga.

Kolmapäev, 12. oktoober

· Kõik õpetajad ja teised keskkonnahariduse huvilised on oodatud loodusvaatluste seminarile, mis toimub algusega kell 12 Keskkonnaameti Kuressaare kontoris (Tallinna 22, Kuressaare). Seminaril tutvustatakse loodusvaatlusi kui õppetöö üht meetodit kooli- või huvitöö täiendamiseks.

Neljapäev, 13. oktoober

· Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits ning ameti spetsialistid esinevad ettekannetega Eesti Geoinformaatika Seltsi aastakonverentsil ESTGIS 2016. MTÜ Eesti Geoinformaatika Selts ühendab geoinformaatikuid, kartograafe ja nendega seotud teisi erialaspetsialiste. Seltsi eesmärk on kaasa aidata geoinformaatika valdkonna arengule, tehes selleks ka rahvusvahelist koostööd.

· Algusega kell 15 avatakse RMK peamajas (Toompuiestee 24, Tallinn) Vereta jahi fotonäitus ning kuulutatakse välja ka tänavune võitja.

· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumi venekeelne Öökulli akadeemia, kus bioloog Jekaterina Pesotski räägib Läänemerest ja selles peituvatest ohtudest. Lisaks uurime Öökulli akadeemias lähemalt seda, millised mitte meie jaoks väga tavapäraseid ja levinud mereasukaid võime üllatuslikult oma koduses Läänemeres kohata.

· Neljapäevast alates on Pernova Loodusmajas üleval Eesti Loodusmuuseumi näituse "Õised Tiivulised" ööliblikate osa, mis eksponeerib kolmesada erinevat ööliblika liiki. Huvilisi ootab majja loodud metsakeskkond, mis viib öiste tiivuliste salapärasesse ja põnevasse maailma. Lisaks saab näitusel saab vaadata ööliblika kino, kuulata ööliblikate hääli ning osaleda visuaalsel liblikaekspeditsioonil.

Reede, 14. oktoober

· Algusega kell 10 toimub Karula piirkonna ajaloolise maakasutuse seminar Karula rahvuspargi keskuses (Ähijärve küla, Antsla vald).



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.