Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-10-05 17:01:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukist) ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti seitse inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ja vigastada seitse inimest. Joobes juht põhjustas ühe liiklusõnnetuse. Tabati kaheksa alkoholi- ja kaks narkojoobes juhti. Registreeriti 394 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja üks inimene. Tuvastati kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. oktoobril teatati, et Mustamäel Kadaka teel toimus 65-aastase naise ja 47-aastase naise vahel konflikt.

4. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris lõi 26-aastane mees aasta nooremat naist ning põhjustas talle valu.

4. oktoobril teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi 17-aastane noormees 50-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid noormehe kinni.

Vargused

4. oktoobril teatati, et Lasnamäel Alvari tänaval asuva ehitusobjekti soojakutest varastati tööriistu, sealhulgas akutrelle, keevitusaparaate, laserlood. Esialgne kahju on 6605 eurot.

4. oktoobril teatati, et Nõmmel rännaku puiesteel seisnud Renault väikebussist varastati tööriistu. Esialgne kahju on väljaselgitamisel.

Juhtum piiril

4. oktoobri hommikul kontrollisid politseiametnikud Stockholmist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaevaga Eestisse saabunud veoautot Man. Veoautot juhtinud Leedu kodanik esitas kontrolliks võltsitud haagise registreerimistunnuse. Mees jätkas teekonda ilma haagiseta, mis võeti täpsemate asjaolude selgitamiseks hoiule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargused

Politseile sai teate, et 28. septembril varastati Veriora vallas Kunksilla külas õhuliini masti kilbist elektrienergia salvesti ja kolm peakaitselülitit. Vargusega tekitatud kahju on 213 eurot.

Politseile teatati, et septembri viimastel päevadel varastati Kanepi vallas Karste külas elektrienergia arvesti ning rikuti elektripaigaldist. Vargusega tekitatud kahju on 207 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

2. oktoobri öösel sai politsei väljakutse Luunja valda Kabina külla, kus esialgse info kohaselt oli 33-aastasel alkoholi tarvitanud naisel tekkinud teda Tartu linnast koju sõidutanud taksojuhiga arusaamatus taksoarve maksmise üle. Esialgse info kohaselt ei olnud taksoteenust kasutanud naisel arve tasumiseks parajat raha ning ka taksojuhil ei olnud kliendile tagasi andmiseks piisavat vahetusraha. Raha üle tekkinud sõnelus päädis sellega, et autot juhtinud mees lasi taksost väljunud naisele näkku pipragaasi. Peale pipragaasi laskmist lahkus taksojuht sündmuskohalt. Kannatanule kutsutud meedikud vaatasid naise tervisliku seisundi üle ning osutasid talle esmaabi. Sündmuskohale saabunud politseinikud ümbrusest kirjeldustele vastavat taksot ei leidnud, kahjuks ei osanud kannatanu täpselt nimetada ka taksofirmat, mille teenust ta koju jõudmiseks kasutas. Küll aga leidsid politseinikud tänavalt naabrite abiga kannatanu rahakoti, millest oli kadunud 80 eurot ja 19 USA dollarit. Politseitöö selle juhtumi üksikasjade selgitamisel jätkub ning juhtunu täpseid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluse käigus.

Viljandimaa

Omavoliline sissetung

4. oktoobri öösel murti Võhmas Laial tänaval sisse eramusse, kus oli lõhutud keldri aken ja uks, maja sisemisi uksi ja välisuks. Lisaks varastati rahakotis olnud sularaha. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

4.oktoobri hommikupoolikul viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad koostöös Maksu- ja Tolliameti ja Tööinspektsiooni kolleegidega Viljandis Vaksali tänaval Ugala teatri ehitusobjektil läbi tegevusi seadusliku aluseta Eestis viibivate ja töötavate isikute ning tagaotsitavate isikute avastamiseks ja tabamiseks ning tööohutuse ja -tingimuste kontrollimiseks. Kokku kontrolliti 23 juriidilist isikut ja 117 füüsilist isikut. Ühisreidi käigus Eestis seadusliku aluseta viibivaid ja tagaotsitavaid isikuid ei tuvastatud.

4. oktoobri õhtupoolikul kella 20 paiku saabus Koidula maanteepiiripunkti väljuvale suunale sõiduauto Audi, mida juhtis 44-aastane mees. Sõidukit ja selle juhti kontrollides avastasid piirivalvurid, et autot juhtinud mehel puudub vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigus. Piirivalvurid kõrvaldasid mehe juhtimiselt ning talle koostati kiirmenetluse otsusega rahatrahv. Sõiduki juhtimise võttis üle samas autos viibinud juhtimisõigust omav isik ning nad lahkusid Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. oktoobril löödi Narva-Jõesuus Metsa tänava asuvas majas terariistaga 49-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Omastamine

4. oktoobril teatati politseile, et Narvas Energia tänaval asuvas lasteaias omastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 700 eurot.

Juhtumid piiril

4. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1971. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud 12 kalendripäeva, neist kõik päevad Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja suunati Vene Föderatsiooni.

4. oktoobril saabus Narva raudteepiiripunkti 1972. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel kehtima hakanud. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
1. oktoobril kella 3 paiku tekitati Vändra alevis Vana tänaval baaris valu 18-aastasele naisele. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.10.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.