Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-10-04 17:23:06)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (kolm eluruumidest ja kolm sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kümme inimest. Tabati 12 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 334 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning tuvastati üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas korteris lõi mees 43-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi.

3. oktoobril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel asuvas korteris lõi 44-aastane mees 66-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas vanema mehe haiglasse ning korrakaitsjad pidasid noorema mehe kinni.

Vargused

3. oktoobril teatati, et Pirita teel seisnud sõiduautost Ford varastati spordikott, riideesemeid, seljakott, tahvelarvuti, mobiiltelefon ja teisi asju. Esialgne kahju on 3925 eurot.

3. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas ehitusobjekti soojakust varastati tööriistu. Esialgne kahju on 4830 eurot.

Juhtum piiril

3. oktoobril saabus Kiievist Tallinna lennujaama Ukraina kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning tema Eesti viisa tunnistati kehtetuks. Mees jäi ootama

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

3. oktoobril öösel sai politsei teate, et Tartus Raatuse tänaval murti aknaklaasi lõhkumise teel sisse sõiduautosse Opel ning varastati autos olnud kaks sülearvutit ning 5000 eurot sularaha.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

1.oktoobril sai politsei teate, et Valgas Võru tänaval asuva kiirtoidurestorani juures on puhkenud tüli kahe alkoholi tarvitanud inimese vahel. Sündmuskohal selgus, et 28-aastane mees lõi riiu käigus 32-aastast naist pea piirkonda. Kannatanu fikseeris tüli käigus saadud vigastused ning politseinikud vestlesid vägivalda tarvitanud mehega, misjärel tüli osapooled erinevates suundades lahkusid.

Viljandimaa

Vargus

4. oktoobri öösel kella 3 paiku sai politsei teate, et Abja-Paluojas Jaama tänaval asuva maja eest varastati kümmekond minutit tagasi teataja sõiduautolt Volkswagen kaks valuvelge koos rehvidega. Võimalik varas lahkus teataja sõnul sündmuskohalt musta värvi sõiduautoga Volkswagen, millele kannatanu järele sõitis, hoides politseid pidevalt sündmustega jooksvalt kursis. Sündmusele reageerinud politseinikud pidasid sõiduauto mõni aeg hiljem kinni ning toimetasid autos viibinud kaks 32-aastast meest täpsemate asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Kuna üks meestest oli alkoholijoobes, siis tema paigutati esmalt kainenema. Politseinikud leidsid varguse ohvriks langenud sõiduauto valuveljed koos rehvidega mõnisada meetrit eemalt tee äärest, mille juures olid ka tungraud ja veljevõti.

Võrumaa

Ähvardamine

3. oktoobri õhtul sai politsei teate, et Võru linnas Kivi tänaval asuvas korteris ähvardab 44-aastane alkoholijoobes mees oma 52-aastast elukaaslast vägivallaga. Hirmunud teataja lahkus korterist ja ootab maja koridoris politseid. Sündmuskohal selgitas politsei, et füüsilist vägivalda ei olnud ning naine meedikute abi ei vaja. Politsei toimetas alkoholijoobes mehe arestikambrisse kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. oktoobril teatati, et Vinni vallas Piira külas tungiti kallale 37-aastasele mehele.

3. oktoobril teatati, et Väike-Maarjas Pikal tänaval löödi 18-aastast noormeest.

3. oktoobril teatati, et Rakveres Võidu tänaval löödi 40-aastast meest.

Ida-Virumaa

Vargused

3. oktoobril teatati, et Iisakus Metsa tänaval asuvast garaažist varastati murutraktor Jonsered, võsalõikaja ja traktori ja garaažide võtmed. Kahju on 3355 eurot.

3. oktoobril teatati, et Alajõe vallas Remniku külas asuvast lastelaagrist varastati kolm siseust, valamu, televiisor Philips, digiboks ja ruuter. Kahju on selgitamisel.

3. oktoobril teatati, et Narva-Jõesuus varastati Suur-Lootsi tänaval asuvast ettevõttest erinevaid tööriistu. Kahju on 960 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused
29. septembril kella 14 ja 17 vahel varastati Paides Tööstuse tänaval kortermaja trepikojast lukustatud jalgratas Classic. Kahju on 346 eurot.

30. septembril avastati, et Järva-Jaani alevis Võimla teel on korterist varastatud külmkapp, mööbliesemeid ja tööriistad. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.10.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.