Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-09-30 23:43:50)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 51 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust (eluruumidest 1, sõidukitest 6) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes ja 4 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 341. Piirilt väljastati 6 sisenemiskeeldu. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 1 isik).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. septembril teatati, et Majaka põigu kortermaja trepikojas tekkinud naabritevahelise konflikti käigus lõi pea ära 73-aastane naine.

29. septembril teatati, et Tartu maantee asutuses lõi 37-aastane mees piljardikepiga 48-aastast meest.

29. septembril teatati, et Linnamäe tee korteris löödi peretüli käigus 28-aastast meest noaga. Mees sai pindmisi vigastusi. Politsei pidas kahtlustavana kinni 40-aastase naise. Mehele vormistati väärteoprotokoll ilma arstliku ettekirjutuseta narkootilise aine tarvitamise eest.

Vargused

29. septembril teatati, et Suur-Ameerika tänaval pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati spordikott ning alkoholi. Kahju on 1225 eurot.

29. septembril teatati, et Tanuma tänaval pargitud lukustamata sõidukisse murti sisse ja varastati sularaha, ehteid ning sülearvuti. Kahju on 2378 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. septembril teatati, et Maardu linnas Veose tänava territooriumil tungis kolleeg kallale 46-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 47-aastase mehe.

Vargused

29. septembril teatati, et Tabasalus Kooli teelt varastati lukustatud jalgratas. Kahju on 600 eurot.

29. septembril teatati, et Keila linnas Pargi tänavalt varastati lukustatud jalgratas. Kahju on 363 eurot.

29. septembril teatati, et Saku alevikus Uusmäe tänava ehitusobjektilt varastati metallkonstruktsioone 600 eurot väärtuses. Varastatud konstruktsioonid leiti hiljem territooriumi aia tagant.

Juhtum piiril

29. septembril saabus Tallinna piiripunkti lennuga Moskvast 1992. aastal sündinud Hiina Rahvavabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema ühekordne Prantsuse Vabariigi Schengeni viisa tunnistati kehtetuks. Ta lahkus kell lennureisiga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

29. septembril sai politsei teate, et Valgjärve vallas Aiaste külas siseneti elumajja ja varastati teler. Politsei pidas varguses kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Tartumaa

Vargused

28. septembril teatati politseile, et Tartus Väike-Tähe tänaval varastati hoovist jalgratas Scott. Kahju on 379 eurot.

25. septembril avastati, et Ülenurme vallas Külitse alevikus varastati eramust kuld- ja hõbeehteid. Kahju on 2274 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

28. septembril sai politsei teate, et Elvas Kesk tänava meelelahutusasutuse juures lõi tundmatu mees 21-aastast meest ja tekitas talle sellega tervisekahjustuse.

Võrumaa

Asja omavoliline kasutamine

29. septembril võeti Misso vallas Misso alevikus omavolilise kasutamise eesmärgil maja juurde pargitud mopeed, millega sõideti Võrru Tallinna maantee tankla juurde ja jäeti sinna.

Juhtumid piiril

29. septembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 28-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naisele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

29. septembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Scania, millel tuvastati mitu ohtlikku viga ning selle piiriületus tõkestati

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

29. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval parkinud sõiduautost varastati automakk, helivõimendi, rahakott koos dokumentidega ning muud vara. Kahju on 300 eurot.

29. septembril varatati Kohtla-Järvel Mõisa teel mootorsaag Husqvarna. Kahju on 400 eurot.

Juhtum piiril

29. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale neli Vene Föderatsiooni kodanikku, kelle kontrollimisel selgus, et nende reisi tegelik eesmärk ei vasta viisas märgitule. Isikute viisad tunnistati kehtetuks ja nad suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
26. septembril kella 13 ajal avastati, et Audru alevikus Pärna alleel on garaažiboksist varastatud rehve ja tööriistad. Kahju on 340 eurot-

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
26. septembril kella 1 paiku löödi Kuressaares korteris omavahelise tüli käigus 48-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.