Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja teiseks juhatuse liikmeks nimetati Tiina Saron (2016-09-30 15:12:55)

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu nimetas koja juhatuse uueks liikmeks Tiina Saroni, kelle vastutusvaldkondadeks on põllumajandussaadusi töötleva tööstuse, kaubanduse, ekspordi ja turunduse valdkonnad.

"Koja juhatuse laiendamine annab meile tunduvalt paremad võimalused panustada Eesti toiduainete töötlemise ja ekspordi valdkonna arendamisse. Tiina Saroni pikaajaline kogemus toiduainete töötlemise erinevates valdkondades aitab tõsta koja võimekust toiduteemade käsitlemisel," selgitas Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees Olav Kreen.

EPKK nõukogu rõhutab, et Eesti Piimaliidu ja koja hiljutine ühinemine ning koja juhatuse laiendamine aitab paremini saavutada põllumajandus-kaubanduskoja eesmärki, et põllumajandus- ja toidusektor ning sellega seotud ettevõtlus suudaks üha rohkem panustada Eesti majanduse, ekspordi ja maaelu arengusse, mis põhineb koostööl, uuenduslikkusel, lisandväärtuse kasvul ja ettevõtete tugeval konkurentsivõimel. Koja oluliseks prioriteediks on toiduainete tarneahela kõigi osapoolte vahelise sidususe suurendamine.

Tiina Saron lõpetas 1982. aastal Eesti Põllumajanduse Akadeemia piimatehnoloogina ja 2002. aastal Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ärijuhtimise magistrina. Pärast Eesti Põllumajanduse Akadeemia lõpetamist töötas ta 12 aastat piimatööstuses, sealt edasi põllumajandusministeeriumis, kus vastutusvaldkonnaks olid toiduainetööstusega seotud küsimused. Viimased 13 aastat oli Saron Eesti Piimaliidu tegevjuht. Lisaks sellele on ta eksperdina osalenud ka erinevates rahvusvahelistes projektides. Tiina Saron on abielus ja kolme täiskasvanud lapse ema. Samuti kuulub ta Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni BPW Estonia ridadesse.

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda koondab 96 mittetulundusühingut, tulundusühistut ja ettevõtet põllumajanduse, põllumajandussaadusi töötleva tööstuse, metsanduse ja maamajanduse erinevatest valdkondadest. 1996. aastal loodud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda tähistab tänavu oma 20. tegevusaastat. Eilse otsuse järel kuulub koja juhatusse kaks liiget.


Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 30.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.