Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-09-28 15:44:40)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 50 varavastast kuritegu, sealhulgas 41 vargust (üks eluruumidest ja kolm sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 12alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Registreeriti 380 väärtegu. Möödunud nädalal registreeriti kuus euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning tuvastati üks viisaeeskirjarikkumine ja kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

27. septembril teatati, et Läänemere tee korteris tekitati peretüli käigus kehavigastusi 36-aastasele naisele.

Vargused

27. septembril teatati, et Paldiski maanteelt kaupluse juurest varastati lukustatud jalgratas. Kahju on 1500 eurot.

27. septembril teatati, et Uus-Sadama tänaval pargitud sõidukisse murti ukseluku lõhkumise teel sisse ja varastati kott. Kahju on 1836 eurot.

Harjumaa

Vargus

27. septembril teatati, et Saku vallas Tallinna maanteel varastati jalgrattahoidlast jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

27. septembril leiti Tallinna lennujaama turvakontrollialalt reisija pagasist taskulambi kujuga elektrišokirelv. Relv oli 1950. aastal sündinud Eesti Vabariigis elava määratlemata kodakondsusega mehe käsipagasis. Talle koostati väärteoprotokoll ning alustati üldmenetlust. Elektrišokirelv võeti hoiule, mees lubati väljunud lennule Antalyasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. septembril teatati politseile, et Tartus Eha tänava korteris ründas 49-aastane mees tuttavat 22-aastast meest ja lõhkus tema sülearvuti. Politsei toimetas lööja esialgu kainenema.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. septembril teatati politseile, et Võrus Kivi tänava korteris ründas 44-aastane mees oma 52-aastast elukaaslast ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Vargus

27. septembril teatati politseile, et Sõmerpalu vallas Lilli-Anne külas siseneti talumajja ja varastati murutrimmer Stihl, kiirkeedukann, kaks fotoaparaati ja muid esemeid. Kahju on 875 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

27. septembril teatati, et Vihula vallas Ilumäe külas asuva talu keldrist varastati hüdrofoor ja veeautomaat Kärcher. Kahju on 250 eurot.

27. septembril teatati, et Rakveres F. G. Adoffi tänaval asuvas kaupluses varastati eraisikule kuuluv sülearvuti Apple. Kahju on 999 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

27. septembril teatati, et Jõhvis Puru teel asuva maja juurde pargitud sõiduautost BMW varastati neli autoratast. Kahju on 360 eurot.

27. septembril teatati, et Kohtla-Järvel tungiti sisse Olevi, Pärna ja Vahtra tänavatel asuvatesse soojussõlmede ruumidesse ning varastati soojussõlmede detailid ja arvestid. Vahtra tänaval varastati ka neli keskkütteradiaatorit. Kahju kokku on 3033 eurot.

27. septembril teatati, et Purtse külas Tallinn-Narva maantee lähedale pargitud veoauto kütusepaagist varastati 400 liitrit diiselkütust. Kahju on 400 eurot.

27. septembril teatati, et Narvas Kangelaste tänaval asuva maja keldriboksist varastati kaks jalgratast. Kahju on 580 eurot.

Juhtumid piiril

27. septembril teatas Vene Föderatsiooni piirivalve, et Narva veehoidlal toimus ebaseaduslik piiriületus Eesti Vabariigist Vene Föderatsiooni ja tagasi. Narva kordoni toimkond pidas aluse kinni, kuid isikud süüd ei tunnistanud. Kahele isikule esitati kutse ilmuda Narva kordonisse asjaolude täpseks väljaselgitamiseks.

27. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1966. aastal sündinud Iisraeli kodanik, kellele on Soome Vabariigi poolt kohaldatud keeld Schengeni territooriumile sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

17. septembril kell 10.30 avastati, et Kärdlas Sadama tänavalt on varastatud jalgratas. Kahju on 400 eurot.

Järvamaa

Vargused

24. septembril avastati, et Türi vallas Taikse külas on asutuse ruumidest varastatud sülearvuti ja diislikütust. Esialgne kahju on 328 eurot.

26. septembril kella 21 paiku avastati, et Koigi vallas Koigi külas on sõiduki lukustamata kaubaruumist varastatud helivõimendi, bassikõlarid. Kahju on 250 eurot.

Pärnumaa

Vargus

27. septembril kell 10.30 avastati, et Audru vallas Jõõpre külas on ettevõtte ruumidest varastatud tööriistad, elektrikeevitusaparaat ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.