Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 39. nädala eelinfo (2016-09-27 13:57:53)

Esmaspäev, 26. september

· Algusega kell 15 toimub Teringi maastikukaitseala kaitsekorralduskava avalik arutelu Lilli loodusmajas Karksi vallas Viljandimaal. Koosolekule on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud ja teised asjast huvitatud.

· Esmaspäevast reedeni külastab Keskkonnaministeeriumi Valloonide delegatsioon. Arutletakse veemajanduse ja kalandusega seotud teemadel, külastatakse Tallinna Vee Ülemiste veetöötlusjaama ning tutvutakse veeobjektidega Lääne-Virumaal.

· Keskkonnaministeeriumi asekantsler Meelis Münt ning kliima- ja kiirgusosakonna spetsialistid osalevad esmaspäevast reedeni Viinis toimuval Rahvusvahelise Aatomienergia Agentuuri 60. peakonverentsil.

Kolmapäev, 28. september

· Keskkonnaminister Marko Pomerants ja asekantsler Harry Liiv osalevad kolmapäevast neljapäevani Pariisis toimuval OECD ministeriaalil.

Neljapäev, 29. september

· KIKi Tartumaa projektispetsialist Indrek Põder osaleb Eesti Rahva Muuseumi uue hoone pidulikul avamisel. KIKi keskkonnaprogrammist rahastati aastatel 2008-2011 ERMi hoone maa-ala ja selle lähiümbruse jääkreostuse likvideerimist ja pinnavete reguleerimissüsteemi ehitamist ca 1,5 miljoni euroga.

· Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis järjekordne Öökulli akadeemia, kus seekord on külas Ain Kallis ning teemaks on kliimamuutused ja nendega kaasnev.

Reede, 30. september

· Keskkonnaminister Marko Pomerants ja ministeeriumi asekantsler Meelis Münt osalevad erakorralisel keskkonnanõukogul Brüsselis. Keskkonnaministrite kohtumisel võetakse vastu nõukogu otsus Pariisi kokkuleppe ratifitseerimise kohta ja kiidetakse heaks nõukogu järeldused Marrakechis toimuvaks kliimakonventsiooni osaliste kohtumiseks.

· Algusega kell 10 toimub Keskkonnaministeeriumis Keskkonnaameti seminar "Jäätmete liigiti kogumise edendamine kohalikus omavalitsuses, 2016", kuhu on oodatud Harju-, Järva- ja Raplamaa omavalitsuste esindajad.

· Keskkonnaamet korraldab Soomaa rahvuspargis Sooülikooli aastaseminari "Kultuuripärand", kus arutletakse kultuuripärandi, pärimuse ja looduslike pühapaikade kaitse teemadel. Laupäeval toimub aastaseminari raames ka praktiline õppepäev.

Laupäev, 1. oktoober

· Laupäeval ja pühapäeval korraldab Keskkonnaamet Vilsandi rahvuspargis kivimüüri ehitamise koolituse, kus õpetatakse kuivlaos segakivi müüri laduma.

· Laupäeval ja pühapäeval korraldab Keskkonnaamet Vilsandi rahvuspargi noortele looduskaitsjatele sügisese jätkuseminari, mis keskendub sel korral meie metsade seente tundmaõppimisele ja abitus seisundis olevate metsloomade abistamisele.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.