Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-09-20 16:48:35)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas neli avaliku korra rasket rikkumist, 50 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 36 vargust (kaks eluruumidest ja kaks sõidukitest) ja kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati 21 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 311 väärtegu.

Piiril väljastati avastati viisaeeskirja rikkumine ning tuvastati kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

19. septembril teatati, et Kristiines Meika tänaval lõi 27-aastane mees samaealist naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kehaline väärkohtlemine

19. septembril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas korteris kasvas 43-aastase naise ja 44-aastase mehe tüli konfliktiks. Politseinikud toimetasid osapooled jaoskonda.

Vargus

19. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuva ehitusobjekti soojakust varastati erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 1730 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. septembril teatati, et Laagris lõi 18-aastane mees 29-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Vargus

19. septembril teatati, et Harkus Instituudi teel asuvalt ehitusobjektilt varastati pinnasetihendaja. Esialgne kahju on 5000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et möödunud nädala alguses varastati Põlvas Pihlaka tänaval lukustamata trepikojast lukustatud jalgaratas Primadonna. Kahju on 315 eurot.

Tartumaa

Vargus

19. septembril teatati politseile, et Tartus Raekoja platsi majutusasutuses varastati tooli peale jäetud sülearvuti Dell. Kahju on 700 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

18. septembril sai politsei teate, et Tartus Rahu tänava korteris lõi tuttav mees 34-aastast meest. Meedikud osutasid kannatanule kohapeal esmaabi.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

18. septembril teatati politseile, et Valgas Riia tänava hoovis lõi 33-aastane alkoholi tarvitanud naine 17-aastast tüdrukut ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu.

Avaliku korra raske rikkumine

18. septembril sai politsei teate, et Valgas Raja tänava kaupluses püüdis 17-aastane poiss varastada alkoholi ja mahla. Kauplusest väljumisel üritas teda takistada poodi külastanud 44-aastane mees, keda poiss tekkinud rüseluse käigus tõukas ja lõi. Politsei toimetas 17-aastase poisi esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

19. septembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 36-aastane mees, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud 20 päeva ning neist ühe Eestis. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

19- septembril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok MAN, mida juhtis 45-aastane mees. Sõiduki kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid, et veoki tagumised rehvid ei vasta nõuetele ja masin suunati koos juhiga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Puru teel asuvas bussipeatuses lõi 39-aastane mees oma 47-aastast elukaaslast.

Röövimine

19. septembril teatati, et Jõhvis Tartu maanteel röövisid tundmatud isikud 34-aastaselt mehelt 50 eurot sularaha.

Vargused

19. septembril teatati, et Kiviõlis Alutaguse tänaval asuva eramaja eest sõiduauto Audi. Kahju on üle 200 euro.

19. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Sakala tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti Dell. Kahju on 500 eurot.

19. septembril teatati, et Narvas Rakvere tänaval asuvas spordiklubis varastati mobiiltelefon Sony. Kahju on 350 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
19. septembril avastati, et Hanila vallas Kiska külas on majast varastatud mootorsaag Stihl. Kahju on 320 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra rasked rikkumised
19. septembril kella 15 ajal rünnati Uus-Sauga tänaval 11-aastast poissi, keda löödi tömbi esemega pähe. Raskemad tagajärjed hoidis ära see, et nooruk kandis rattakiivrit. Politsei pidas kinni rünnaku toime pannud 34-aastase mehe ja ta toimetati raviasutusse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

17. septembril kella 1 paiku löödi Pärnus Hommiku tänaval meelelahutusasutuses 31-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.