Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 38. nädala eelinfo (2016-09-19 08:42:27)


Esmaspäev, 19. september

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb SEI Tallinna korraldataval seminaril "Teaduse, poliitika ja finantseerimise seosed - praktilised sammud madalsüsiniku energiasüsteemidele üleminekuks". Ürituse ajakava leiab siit.

· KIK avas taotlusvooru struktuuritoetuste perioodi 2014-2020 meetmest "Ettevõtete energia- ja ressursitõhusus". Toetust antakse ülevaatliku või detailse ressursiauditi läbiviimiseks ettevõtetes. Toetuse andmise eesmärk on tõsta ettevõtete teadlikkust oma ressursikasutusest ning luua eeldused ettevõtete ressursikasutuse tõhusamaks muutmiseks. Taotlusvooru rahastatakse Euroopa Regionaalfondi vahenditest.

Kolmapäev, 21. september

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb Eesti Energia korraldataval rahvusvahelisel sümpoosionil "Põlevkivi 100".

· Keskkonnaministeerium korraldab Tallinnas Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a) infoseminari "Seire, mõõtmised ja efektiivne tootmine tööstuses". Infoseminari eesmärk on anda ettevõtetele ülevaade erinevatest kõrgtehnoloogilistest mõõtmis- ja seiramislahendustest ning anda ideid nende kasutamisest efektiivses tootmises. Üritustele saab registreerida siit.

· Rahvusarhiivis toimuvad taas uurijatunnid, kus arhiivi töötajatele tutvustab Maa-ameti kaarte ja kaarditeenuseid geoinfosüsteemide büroo juhataja Sulev Õitspuu.

Neljapäev, 22. september

· Algusega kell 18 toimub Keskkonnaameti Kuressaare kontoris (Tallinna 22) loodusõhtu "Rasvatihane ja teised tihased", kus tihaseaasta koordinaator Margus Ots tutvustab Eestis elavaid tihaseid.

· Maa-ameti geodeesia osakonna nõunik Karin Kollo teeb Riias Läti geodeetide ühingu korraldataval seminaril "Riigi ja erasektori koostöö maakorralduses" ettekande. Ta tutvustab geodeedi ja maakorraldaja kutsete andmist. Eestis tegeleb kutseandmisega geodeetide ühingu juures asuv kutsekomisjon, kuhu kuuluvad erialaliitude ja riigi, sh Maa-ameti esindajad.



Reede, 23. september

· Algusega kell 10 toimub Keskkonnaameti seminar "Jäätmete liigiti kogumise edendamine kohalikus omavalitsuses, 2016" Rakveres hotellis AQVA Hotel & Spa (Parkali 4, Rakvere), kuhu on oodatud Ida-Virumaa ja Lääne-Virumaa omavalitsuste esindajad.



· Reedest laupäevani toimuvad Hobutööpäevad Karula rahvuspargis, kus hobusekasvatajad jagavad oma teadmisi ja kogemusi hobupidamisest, töörakendi varustusest, hobutöö riistadest ning praktilisest hobusega töötamisest. Üritust korraldab Keskkonnaamet koostöös Parmu Ökokülaga, toetab SA KIK.



· Maa-ameti geoinfosüsteemide büroo juhataja Sulev Õitspuu teeb ettekande Tallinnas toimuval MapInfo tarkvara kasutajate konverentsil. Ta tutvustab Maa-ameti veebiteenuseid, keskendudes ka INSPIRE ehk üle-euroopalistele nõuetele vastavatele võrguteenustele. INSPIRE eesmärk on parandada ruumiandmete kättesaadavust ja koostalitlusvõimet kõikides liikmesriikides.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.