Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-09-13 18:20:59)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ning 40 varavastast kuritegu, nende seas 31 vargust (eluruumidest 3, sõidukitest 2) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes ja 3 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 333 väärtegu. Piirilt väljastati 6 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 1 inimene ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

12. septembril teatati, et Estonia puiesteel löödi 54-aastast naist.

12. septembril teatati, et Nunne tänaval rünnati 48-aastast meest. Arvatav lööja on politseile teada.

Ähvardamine

12. septembril teatati, et Sõle tänaval ähvardati alkoholipoes 20-aastast klienditeenindajat. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 52-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

12. septembril teatati, et Raadiku tänaval löödi alkoholitarvitamise käigus klaasiga pähe 61-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 59-aastase naise.

12. septembril teatati, et Ravi tänaval löödi 40-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 18-aastase mehe.

Vargused

12. septembril teatati, et Sinimäe tänaval varastati sõidukilt neli ratast. Kahju on 2000 eurot.

12. septembril teatati, et Kihnu tänaval pargitud sõiduautost varastati ehitustööriistu. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. septembril teatati, et Rummu alevikus Haapsalu maantee eramus tungiti peretüli käigus kallale 45-aastasele naisele. Naine pöördus vigastustega haiglasse.

Vargused

12. septembril teatati, et Viimsi vallas Äigrumäe teel varastati avaldajalt taksos käekott. Kahju on selgitamisel.

12. septembril teatati, et Saue vallas Vatsla küla hoovist varastati veepump. Kahju on 882 eurot.

Juhtum piiril

12. septembril kontrolliti Tallinna piiripunktis lennuga Kiievisse suunduda soovinud 1949. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanikku, kes oli viibinud Schengeni liikmesriikides ebaseaduslikult 94 päeva, millest 48 päeva Eestis. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks ja määrati rahatrahv summas 120 eurot. Mees lahkus lennuga Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 11. septembril varastati Põlvas Sireli tänava kortermaja lukustama trepikojast lukustamata jalgratas GT. Kahju on 420 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril sai politsei teate, et Tartus Malmi tänaval lõi 41-aastane mees oma 37-aastast elukaaslast ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu.

11. septembril teatati politseil, et Tartus Lääne tänava korteris lõi joobes 32-aastane mees oma 57-aastast isa ning lõhkus ära kortermaja trepikoja ukseklaasi. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaal ja Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Juhtumid piiril

12. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1989. aastal sündinud Kirgiisi Vabariigi kodanik. Isikul puudusid vajalikud dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist ning tema reisi eesmärk oli ebaselge. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

12. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1995. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tal puudu kehtiv viisa. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

12. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1993. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tal puuduvad vajalikud dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
10. septembril kella 14 ajal löödi Sindis Jaama tänaval 29-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus
Ööl vastu 12. septembrit varastati Tahkuranna vallas Võiste alevikus kuurist elektrigeneraator ja muid esemeid. Kahju on 1250 eurot.
Raplamaa

Vargus
12. septembril kella 13 ajal avastati, et Juuru vallas Sadala külas on talust varastatud murutraktor Murray, paadimootor Mercury, tööriistu ja muid esemeid. Kahju on 4000 eurot.
Saaremaa

Vargus
Ööl vastu 9. septembrit varastati Muhu vallas Kuivastu külast asutuse territooriumilt 90 pakki kivivilla. Kahju on 1587 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.