Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 37. nädala eelinfo (2016-09-12 09:28:18)

Esmaspäev, 12. september

· Berni konventsiooni sekretariaadi esindaja kaitsealade ekspert Michael Usher külastab esmaspäevast kolmapäevani Matsalu rahvusparki hindamaks ja vaatlemaks Matsalu rahvuspargi tegevust.

· Algusega kell 13 toimub Keskkonnaameti korraldatav keskkonnahariduse infopäev Tartu Ülikooli loodusmuuseumis (Vanemuise 46, Tartu). Maakonnakeskustes toimuvatel infopäevadel tutvustavad keskkonnahariduse edendajad õpetajatele võimalusi osaleda õpilastega keskkonnahariduslikes programmides, külastada looduskeskuseid ning kutsuda erinevaid spetsialiste koolidesse ja lasteaedadesse esinema.

Teisipäev, 13. september

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb AS-i Estonian Cell korraldataval tööstusfoorumil "Eesti tööstuse sidurid ja pidurid". Estonian Cell tähistab sel aastal 10 aasta möödumist puitmassi tootmise algusest oma tehases.

· Algusega kell 15.30 toimub KIKi korraline nõukogu koosolek.

· Keskkonnaamet korraldab keskkonnahariduse infopäevad Järvamaal (Järva maavalitsuses, Rüütli 25, Paide), Ida-Virumaal (Jõhvi vallavalitsuses, Kooli 2, Jõhvi) ja Valgamaal (Valga Maavalitsuses, Kesk 12, Valga)

· Teisipäevast kolmapäevani toimub Linnalehmade projekti lõpuseminar Pärnus, Hotellis Strand. Seminaril räägitakse projekti raames ellu viidud tegevuste tulemustest Pärnu rannaniidul, nende mõjust keskkonnale ja karjatamise vajalikkusest rannaniitude hooldamisel.

Kolmapäev, 14. september

· Keskkonnaminister Marko Pomerants avab Erametsakeskuse, RMK ja Taastuvenergia koja koostöös korraldatava "Puit energiaks 2016" seminari.

· Keskkonnaamet korraldab keskkonnahariduse infopäevad Põlvamaal (Põlva Koolis, Kesk 25, Põlva), Raplamaal (Raplamaa Keskraamatukogus, Lasteaia 5, Rapla) ja Viljandimaal (Viljandi Linnaraamatukogus, Tallinna 11/1, Viljandi).

· Kolmapäeval ja neljapäeval korraldab Maa-amet Pärnumaal Varbla vallas infopäevad maavalitsuste maareformiga tegelevatele spetsialistidele. Käsitletakse maade tagastamist, munitsipaalomandisse andmist, hoonestusõigust ja teisi maareformiga seonduvaid aktuaalseid teemasid.

Neljapäev, 15. september

· Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias külas Andrean Razumovski, kes tutvustab kultuurseente kasvatamist ja nende tarvitamisvõimalusi. Selle kordne Öökulli akadeemia loeng on sissejuhatuseks 16. septembril avatavale Eesti Loodusmuuseumi 54. seenenäitusele.

· Keskkonnaamet korraldab keskkonnahariduse infopäevad Saaremaal (Keskkonnaameti Kuressaare kontoris, Tallinna 22, Kuressaare), Võrumaal (Kultuurimajas Kannel, Liiva 13, Võru) ja Harjumaal (Keskkonnaministeeriumis, Narva mnt 7a, Tallinn).
Reede, 16. september

· Reedel kell 13 avatakse uuenduskuuri läbinud OÜ Eesti Keskkonnauuringute Keskuse Jõhvi vee- ja pinnaseuuringute laboratoorium, mis on spetsialiseerunud vee- ja õhukvaliteedi mõõtmistele. Avamisel osaleb ka keskkonnaminister Marko Pomerants.

· Reedel avatakse Eesti Loodusmuuseumis igasügisene seenenäitus. Kuni 25. septembrini saab tutvuda nii söödavate, mittesöödavate, tinglikult söödavate kui ka mürgiste seeneliikidega ning heita pilgu seni vähetuntud söögiseentele. Loodusmuuseumi hoovi üles pandud näitus annab hea ülevaate nii seeneriigi mitmekesisusest kui ka nende eristamistunnustest.

· Keskkonnaamet korraldab Tartu-, Jõgeva-, Põlva-, Võru- ja Valgamaa omavalitsuste esindajatele seminari "Jäätmete liigiti kogumise edendamine kohalikus omavalitsuses, 2016", mis toimub Dorpati Konverentsikeskuses Tartus. Seminaril räägitakse nii edusammudest kui ka puudujääkidest jäätmete sortimise korraldamisel ning antakse juhiseid olmejäätmete käitluse efektiivsemaks korralduseks.



· MTÜ Vanaajamaja ja Keskkonnaamet korraldavad algusega kell 15 palkhoone taastamise koolituse majaomanikele Ala-Härma talus Karula rahvuspargis Võrumaal.

· Keskkonnaamet korraldab keskkonnahariduse infopäeva Hiiumaal Palade loodushariduskeskuses.



· Reedest pühapäevani toimuvad Patarei merekindluse rannaalal Ökomässu raames Lahemaa rahvuspargi rannaküladega seotud töötoad, näitused ja mõttekojad.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.