Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikooli teadlane jõudis maailma mõjukaimate teadlaste hulka (2016-09-10 07:03:33)


Värskelt avaldatud Thomson Reutersi teaduspublikatsioonide loendis jõudis maailma 3000 mõjukaima teadlase hulka Eesti Maaülikooli professor Ülo Niinemets.

Thomson Reutersi kõrgelt tsiteeritud (ISI highly cited) teadlaste andmebaas sisaldab kokku ligi 3000 teadlast kõigist teadusvaldkondadest (http://hcr.stateofinnovation.thomsonreuters.com ). Sel aastal jõudis loendisse kolm Eesti teadlast, lisaks Niinemetsale ka Martin Zobel ja Andres Metspalu Tartu Ülikoolist. Ülo Niinemets on esile tõstetud taime- ja loomateaduse valdkonnas, kus on ära toodud kokku 208 maailma teadlast.

ISI highly cited loendi näol on tegemist regulaarselt uuendatava nimekirjaga, mis baseerub viimase kümne aasta suure rahvusvahelise tähelepanu pälvinud publikatsioonidel.

Eesti Maaülikool on taime- ja loomateaduste ning keskkonna ja ökoloogia valdkonnas maailmas 1% enim viidatud teadusasutuste hulgas.

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.