Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikooli mahepärastlõunal räägitakse mahetoidust ja selle kasvatamisest (2016-09-05 14:12:46)


Esmaspäeval, 5. septembril algusega kell 15.00 toimub Eesti Maaülikooli mahekeskuses mahepärastlõuna, kus tutvustatakse maaülikoolis läbiviidavaid katseid ning jagatakse näpunäiteid mahetoidu kasvatamiseks.

Eesti Maaülikooli projektijuht Elen Peetsmann selgitas, et t aimekaitsevahendite kasutus on tõusutrendis ja nende jääke leidub nii vees, mullas kui ka toidus: "Kahjuks kasutavad inimesed ka oma koduaedades erinevaid pestitsiide väga kergekäeliselt, just seetõttu tutvustame mahepärastlõunal maaülikooli katsete põhjal, kuidas oma koduaias võimalikult keskkonnasõbralikult toimetada ning hoida elurikkust, sh tolmeldajaid putukaid."

Mahepärastlõunal jagatakse kasulikke nippe mahetoidu kasvatamiseks, tasuta saab kaasa korjata maheaia õunu - moosiks, mahlaks või lihtsalt söömiseks. Ringkäiku viib läbi professor Anne Luik.

Mahepärastlõuna toimub Tõnissoni majas, mis asub Viljandi ringil Eerikal kohe pärast linnapiiri paremat kätt pargis. Kohale saab liinibussiga nr 7, peatus Eerika.

Asukohakaart: http://mahekeskus.emu.ee/uldinfo/kontakt/

Allikas: Eesti Maaülikooli 05.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.