Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaamet kutsub õpetajaid keskkonnahariduse infopäevadele! (2016-09-05 12:01:57)

Kõik lasteaia-, algklasside- ja loodusainete õpetajad, samuti koolijuhid ja teised keskkonnahariduse edendajad on oodatud osalema
6.-16. septembrini toimuvatel infopäevadel Eesti maakonnakeskustes.

Infopäevadel tutvustatakse õpetajatele võimalusi uuel õppeaastal keskkonnahariduslikes programmides osalemiseks, looduskeskuste külastamiseks ning erinevate spetsialistide esinema kutsumiseks koolidesse ja lasteaedadesse. Lisaks esitlevad Keskkonnaameti spetsialistid juba eelmisel aastal populaarseks saanud keskkonnateemalisi õppevahendeid, mida saab ka tasuta laenutada.

"Eestis pakub mitteformaalset loodus- ja keskkonnaharidust üle 60 organisatsiooni, kes tegutsevad ligi sajas keskuses ja tugipunktis, millest saab täpsema ülevaate portaalis keskkonnaharidus.ee. Aastate jooksul on koolidel ja lasteaedadel välja kujunenud oma koostöövõrgustik looduskeskustega, mis aitab pedagoogidel õppetööd huvitavamaks ja elulisemaks muuta. Infopäevad annavad hea võimaluse oma partneritega taas kokku saada ja uueks õppeaastaks vajalikke plaane teha," lausus Keskkonnaameti keskkonnahariduse juhataja Maris Kivistik.

Infopäevadel saavad huvilised teada värskeimad uudised ja muudatused keskkonnahariduse valdkonnas. Samuti aitab jagatav info õpetajatel paremini planeerida klassikülastusi lähtuvalt tundides käsitletavatest teemadest.

Infopäevadel osalemine on kõigile tasuta, ent eelnevalt tuleb registreeruda. Infopäevade toimumiskohad, ajad, registreerimisinfo ja täpsemad päevakavad leiab Keskkonnaameti kodulehelt.

Keskkonnaamet korraldab infopäevi juba kaheksandat aastat. Eelmisel aastal osales 501 õpetajat ja huvilist, sel aastal ootame sama aktiivset osavõttu.

Allikas: Keskkonnaameti 05.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.