Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-08-31 17:35:04)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 32 vargust (kolm eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati üks alkoholijoobes juht. Registreeriti 254 väärtegu.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Tuvastati kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. augustil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris lõi noormees tüli käigus 23-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

30. augustil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris lõi 54-aastane naine 60-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud toimetasid osapooled täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. augustil teatati, et Maardus Nurga tänaval asuva kortermaja trepikojas ründas 66-aastane naine 50-aastast naist ning jätkas tema ähvardamist. Politseinikud pidasid vanema naise kinni.

Vargused

30. augustil teatati, et Harkujärve külas asuva ettevõtte territooriumilt varastati aiakindaid, kastmissüsteemi tarvikuid ja kirves. Esialgne kahju on 372 eurot.

30. augustil teatati, et Viimsis asuva koolimaja eest varastati lukustamata jalgratas. Esialgne kahju on 200 eurot.

Juhtum piiril

30. augusti ennelõunal saabus Moskvast Tallinna lennujaama Venemaa kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehe Soome viisa tunnistati kehtetuks ning talle väljastati sisenemiskeeld. Mees lahkus 20.40 lennuga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Asja rikkumine ja hävitamine

30. augustil teatati politseile, et Viljandis Paala raudteeülesõidu juures kahjustatud reguleerimismehhanismi. Kahju on täpsustamisel.

Võrumaa

Vargused

30. augustil teatati politseile, et öö jooksul tungiti Võru vallas Meegomäe külas soojakutesse ja varastati soonefrees, puurvasar, lööktrell, ketaslõikur ja muid tööriistu. Kahju on 6697 eurot.

30. augustil teatati politseile, et Võrus Pikal tänaval tungiti ehitusobjektil soojakusse ja varastati ketaslõikur, kettsaag ja muid tööriistu. Kahju on 1294 eurot.

Juhtumid piiril

30. augustil märkasid Varnja piirivalvurid Peipsi järvel paati, mille järvele minek ei olnud eelnevalt registreeritud. Kontrollimisel selgus ka, et selle juhil ei ole esitada vajalikke dokumente. Paadis viibinud mehed toimetati menetlustoiminguteks Varnja teenistusse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. augustil tungisid kaks tundmatut meesterahvast Kundas Kalevi tänava korteris kallale 62-aastasele mehele.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme maanteel asuvas korteris tungis 66-aastane naine kallale 40-aastasele naisele.

Juhtumid piiril

30. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1948. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud 24 kalendripäeva, neist kõik päevad Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

30. augustil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1969. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik. Dokumentide kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud kolm kalendripäeva, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine
29. augustil kella 21 paiku löödi Pärnus Johann Voldemar Jannseni tänaval 24-aastast meest. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 31.08.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.