Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 34. nädala eelinfo (2016-08-22 10:07:07)

Teisipäev, 23. august


· 23.-25. augustini kohtuvad Võrus Baltimaade ja Poola peaveterinaarid, et arutada piiriüleste loomataudide tõrjumisega seotud küsimusi ja regioonis leviva sigade Aafrika katku tõkestamise võimalusi. Eestist osalevad kohtumisel Veterinaar- ja Toiduameti peadirektori asetäitja, peaveterinaar Olev Kalda, VTA loomatervise, loomakaitse ja söötade osakonna juhataja Maarja Kristian ja Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja asetäitja Pille Tammemägi.


Kolmapäev, 24. august


· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Eesti Rukki Seltsi, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ja Eesti Põllumeeste Keskliidu korraldataval suurel külvipäeval, mis juhatab sisse Eesti Rukki Seltsi algatatud aktsiooni 2018. aastaks miljoni "Juubelileiva" küpsetamiseks.

· maaelu- ja põllumajanduspoliitika asekantsler Marko Gorban avab Jänedal 24.-25. augustini toimuva LEADER rahvusvahelise koostöö laada, kus 12 töörühmas esitletakse nii Eesti kui Euroopa kogemusi LEADER-meetme rakendamisel ja arutatakse koostöövõimalusi.


Neljapäev, 25. august


· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

· maaelu- ja põllumajanduspoliitika asekantsler Marko Gorban osaleb Pärnumaal, Lepanina hotellis toimuval Pärnumaa Omavalitsuste Liidu seminaril, kus teeb ettekande maaelutoetuste maksmisest haldusreformi tingimustes.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.