Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu tähistab taasiseseisvumise aastapäeva sõnavõttude ja kontsertidega (2016-08-18 12:59:08)


Tartus tähistatakse 20. augustil Eesti Vabariigi taasiseseisvumise 25. aastapäeva sõnavõttudega ja muusikaga Kalevipoja monumendi juurde ning suure kontserdiga Tartu lauluväljakul.


20. augustil kell 11 oodatakse tartlasi, linna külalisi ja kodanikeühendusi Emajõe äärde Tartu vabadussamba (Kalevipoeg) juurde, et üheskoos tähistada Eesti Vabariigi taasiseseisvumise aastapäeva. Kõnelevad kirjanik ja Tartu aukodanik Hando Runnel, Tartu linnapea Urmas Klaas, Eesti Naisüliõpilaste Seltsi liige Ann Tuulikki Jürgenstein ning Eesti Üliõpilaste Seltsi liige Roland Kesküla. Esinevad puhkpilliorkester Tartu Margus Kasemaa juhatusel ja Tartu Akadeemiline Meeskoor Alo Ritsingu juhatusel. Kontserdi annab ansambel Kõrsikud. Tulla tasub ka kaugemalt, sest nautida saab kõrgetasemelist koori- ja puhkpillimuusikat, sisukaid sõnavõtte ja meeleolukat kontserti. Ürituse korraldab Tiigi Seltsimaja.

Kell 18 on Tartu laululaval kontsert "Meie aastapäevapidu", kus esinevad Tartu Poistekoor ja Neidudekoor Kurekell, Ursel Oja ja Ülenurme laululapsed, Jaan Sööt ja Indrek Kalda, C-Jam, Eeva ja Villu Talsi, Lenna Kuurmaa ja Vaiglad, FIX ja Novella Hanson, Jüri Pootsmann & bänd. Õhtut juhib Viljo Tamm.
Sissepääs lauluväljakule avatakse tund enne algust. Piletid (10-15 eurot) müügil piletimüügikeskkondades. Kuni 7-aastastele lastele on sissepääs tasuta. Kontserti korraldab Tartu Kontsert.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.