Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-08-18 12:52:50)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 49 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas neli avaliku korra rasket rikkumist, 21 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust (kolm eluruumidest ja kolm sõidukitest) ja kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 240 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Avastati üks viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

17. augustil teatati, et Suur-Karja tänaval löödi 22-aastast meest.

17. augustil teatati, et Jakobi tänaval löödi 37-aastast meest. Politsei pidas 27-aastase mehe kahtlustatavana.

17. augustil teatati, et Narva maanteel tekkis konflikt alkoholijoobes kliendi ja poemüüja vahel. Selle tagajärjel lõi 43-aastane mees 50-aastast meest näkku. Politsei pidas lööja kinni.

Kehalised väärkohtlemised

17. augustil teatati, et Tööstuse tänava korteris löödi peretüli käigus 33-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase mehe.

17. augustil teatati, et Linnamäe tee korteris löödi peretüli käigus 49-aastast naist.

Vargused

17. augustil teatati, et Pirita tee parklast varastati kaks maastikuratast. Kahju on 1000 eurot.

17. augustil teatati, et J. Poska tänaval pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati isiklikke asju. Kahju on 1275 eurot.

17. augustil teatati, et Uus-Sadama tänaval asuvasse pargitud reisibussi murti sisse ja varastati reisijate isiklikke esemeid. Kahju on 2745 eurot.

Juhtum piiril

17. augustil kontrollis Tallinna kordoni toimkond Tallinna Vanasadamas reisilaevaga Stockholmist saabunud 1990. aastal sündinud Pakistani Islamivabariigi kodanikku. Mehel puudus kehtiv Schengeni viisa või elamisluba. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning ta lahkus sama laevaga Peterburi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

17. augustil sai politsei teate, et Jõgeval Kesk tänaval lõhuti parklas seisnud sõiduauto Nissan tagumine küljeklaas ja sõidukist varastati tööriistakott, milles oli akutrell Makita koos laadijaga ja kolmed plekikäärid. Samuti varastati sõiduki uksetaskus olnud rahakotist sularaha. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on kokku 715 eurot.

Tartumaa

Vargus

17. augustil sai politsei teate, et Kambja vallas Virulase külas varastati lukustatud garaažist murutraktor. Kahju on 2300 eurot.

Valgamaa

Vargus

17. augustil sai politsei teate, et Taheva vallas Korkuna külas varastati sisehoovis seisnud murutraktor Husqvarna. Kahju on 2500 eurot.

Viljandimaa

Avaliku korra raske rikkumine

16. augustil sai politsei teate, et Tarvastu vallas Mustla alevikus rünnati siseruumides 37-aastast meest ning põhjustati sellega füüsilist valu.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Asja rikkumine

17. augusti hilisõhtul laekus teade selle kohta, et põleb Narva kohtumaja välisseina soojustus. Tulekahju kustutati, keegi vigastada ei saanud. Juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

17. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval tungiti kallale 27-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Vargus

17. augustil teatati politseile, et Narvas Hariduse tänaval varastati sõidukist videoregistraator. Kahju on 330 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
17. augustil kella 15 ajal löödi Rapla vallas korteris omavahelise tüli käigus 25-aastast naist ja tõugati 21-aastast naist. Kahtlustatavana peeti kinni 32-aastane mees.

Vargus
7. augustil avastati, et Märjamaa vallas Konuvere külas on tungitud talusse, kust on varastatud mööblit. Kahju on 1420 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.08.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.