Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib 15-aastast Jarmot (2016-08-17 14:12:02)


Jarmo

Politsei palub inimeste kaasabi selgitamaks välja 15-aastase Jarmo asukohta.

Noormehe lähedaste sõnul lahkus Jarmo Kohtla-Järvel E.Vilde teel kodust laupäeval, 13. augustil. Kui Jarmo südaöö paiku koju polnud jõudnud ning tema telefon oli välja lülitatud, teavitasid vanemad sellest ka politseid. Lähedaste sõnul võis Jarmo sõita ka Tartusse.

Politsei on suhelnud poisi sõprade ja tuttavatega nii Ida-Virumaal kui ka Tartumaal, ent kahjuks ei ole kellelgi infot Jarmo võimaliku asukoha kohta. Jätkuvalt otsivad noormeest nii Ida kui ka Lõuna prefektuuri patrullpolitseinikud, kellele on Jarmo isikukirjeldus edastatud.

Jarmo on ligikaudu 170 cm pikk, kõhnema kehaehitusega ja tal on heledad juuksed. Lahkudes võis noormees kanda rohelist ruudulist kilejopet ja jalas võisid tal olla mustad püksid ning mustad tennised. Praeguseks kogutud informatsiooni põhjal on politseil ka alust arvata, et poisi elu võib olla ohus.

Politsei palub kõigil, kes on Jarmot näinud või omavad muud infot, mis võiks kaasa aidata tema leidmisele, sellest teada anda telefonil +372 5860 3806 või 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.08.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.